Moğollar, Bodrum Yarımadası'nda yaşayan dinleyicilerine verdiği konserle unutulmaz bir gece yaşattı. Grubun kuruluşunun 45'inci yılını kutlamak için düzenlenen konserde usta isimler Cem Karaca ve Barış Manço'nun da eserleri seslendirildi. Konsere yoğun ilgi gösterenler Mandalin Bar'ı tıklım tıklım doldurdu.

Yaklaşık iki saat süren konserde grup üyeleri Taner Öngür, Serhat Ersöz, Emrah Karaca, Kemal Küçükbakkal ve usta sanatçı Cahit Berkay'ın sahne performansı dinleyenler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Konsere 'Ağrı Dağı Efsanesi' parçasıyla başlayan grup, Türk sinemasında pek çok filmin müziğine imza atan Cahit Berkay'a ait; 'Selvi Boylum Al Yazmalım', 'Devlerin Aşkı', 'Dila Hanım' gibi efsane filmlerin müziklerini de seslendirdi.

EMRAH; BABASININ TAHTINI DEVRALDI

Konserde Moğollar grubunda yer alan Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca babasına ait 'Bir gün belki hayatta' parçasını söylerken duygu dolu anlar yaşadı.

Moğollar; 'Geri sar', 'Çaya kaç şeker', 'Ala geyik destanı', 'Dağlar dağlar', 'Hudey hudey', 'Kahya Yahya', 'Ben bir ceviz ağacıyım', 'Garide gari', 'Mahpus belasına gardaş', 'Habudiyar' ve 'Bişey Yapmalı' gibi eserleri dinleyenlerle birlikte seslendirerek Mandalin Bar'a gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.