Yapımcılığını Alper Özgüner'in, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği TRT 1'de yayınlanmaya başlanan Yeşil Deniz dizisi, Ödemiş'in doğal güzelliklerini gözler önüne seriyor. Tamamı 33 bölümden oluşan dizi, Bozdağ, Birgi, Kaymakçı ve Kiraz'daki açık ve kapalı mekanlarda çekiliyor. Başrolünü Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu 27 yaşındaki Öykü Çelik ile Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Cemre Baysel'in paylaştığı dizi Cuma günü yayınlanıyor.

Birgi ve Bozdağ'da çekilen yeni bölümün izleyiciyi ekrana kilitleyeceğini öne süren baba Hicabı Makasçı rolündeki Emin Gürsoy, güçlü bir kadroya sahip olduklarının altını çizdi. Gürsoy, "Biz bu yörenin tanıtımına katkı sağlayabilirsek çok mutlu oluruz. Çekimlerimiz eşsiz güzelliğiyle herkesin gelip görmesi gereken Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Kiraz'da devam ediyor" dedi.

Başrol oyuncusu Öykü Çelik ise, rolünü çok sevdiğini söyleyerek görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını dile getirdi. Dizide ayrıca, Burak Serdar, Melis Babadağ, Mert Fırat ve Ali Barkın gibi oyuncular rol alıyor.