2016 yapımı, harika bir film olan X-Men Apocalypse; uzun zamandır beklenen Marvel yapımlarından biri. Marvel'ın en dış dünyası olan, mutantlarla bezeli X-Men dünyasında bu kez işler kızışıyor zira Apocalypse yüzyıllarca uyuduğu mabedi kırıp uyanmaya başlıyor. Bu uğurda kendi mutant birliğini oluşturup insan ırkını yok etmeyi hedefleyecek olan Apocalypse için artık tek yol dünyaya egemen olmak için insan ırkını yok etmektir. Mystique ve Profesör X'in dahil olduğu bir ekip ise, daha çok karşısındaki evrene düşman mutantları ve elbette Apocalypse'i durdurmaya çalışacaktır. Fantastik yapıtların en iyilerinden bir tanesi olan ve nesilden nesile bugüne kadar gelen X-Men serisinin en yeni filmini, X Men Kıyamet izle seçeneği ile izleyebilirsiniz. Bakalım Stan Lee, bu kez bizim için neler yaratmış.

Bir diğer film ise, Stan Lee'nin fantastik dünyasına değil de; bizleri tozlu ve toprak dolu bir Western'e götürüyor. Siz de eski zamanlardaki Western filmlerine aşıksanız, Tarantino'nun muhteşem yapıtı olan ve ansızın sekiz kişinin bir arada oluşu ile büyük maceralar yaşayan Nefret Sekizlisini izleyebilirsiniz. Sinematografi olarak pastel ve kış renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı filmde, oldukça ağır ve kendinde oyunculuk performansları da bulunmakta. Özellikle kan ve kışın ağır temalar olarak yansıdığı ve bir suçlunun başına konan para ile atılım gösterilen yarış vasıtası ile kurgunun döndürüldüğü yapıt; bu kadar kısır bir konudan bu kadar harika bir film yaratmayı başarabilen bir yönetmenlik dehası diyebiliriz. Bu yapıtı, Nefret Sekizlisi izle seçeneği ile izleyebilirsiniz.

Bu da olmadı ise, sizleri Roma tarihine ve kudretli Roma imparatorlarına yönlendirebiliriz. Oldukça harika bir sinematografi, kan ve ağır bir dramın yaşandığı Ejderin Kılıcı; izlemek isteyenler için yer yer trajik, yer yer sıradışı bir Roma tarihi sunuyor bizlere. Tiberius'un babasını harcadıktan sonra kardeşini de sürdüğü Çin diyarlarında maceralarını izleyeceğimiz Ejderin Kılıcı; tarihsel, belge niteliğinde uyarlamaları severler için iyi bir tercih olacaktır. Çarpıcı diyalogları ve senaryosu ile, bu filmi Ejder Kılıcı izle seçeneği ile izleyebilirsiniz.