Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, belediye binası önündeki çekimler için kurulan seti ziyaret ederek, Şoray'a film için hayırlı olsun dileklerini iletti.

Türkan Şoray'ın oynadığı filmleri izleyerek büyüdüklerini dile getiren Gümüş, "Onun burada olması ve Menteşe’de bir sinema filmine imza atması, ilçemizin tanıtımı açısından da çok önemli. Gişesi bol bir film olacağına inanıyor, başarılar diliyorum" dedi.

Bahattin Gümüş'e ziyareti ve desteği için teşekkür eden Türkan Şoray ise "Türk sinemasına ve seyircisine sorumluluk duygumla, filmimize bugün start verdik. Filmimizde, Yeşilçam filmlerinin tadı olacak gibi hissediyorum. Bu filmi izleyen bir yandan kahkahalarla gülerken, belki de aynı anda yüreğinde hüznü hissedecek. En büyük desteğim ekibim ve oyuncularım olacak. Allah utandırmasın" diye konuştu.

Çekimleri Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan film, bir pavyonun kasabaya taşınması ve sonrasında gelişen olayları konu ediyor.

Senaryosunu Onur Ünlü’nün yazdığı, yönetmenliğini Türkan Şoray’ın yaptığı "Eski Köye Yeni Adet" filminin yapımcılığını ise Şoray’ın kızı Yağmur Ünal üstleniyor.