Ali Taran ile 10 ay süren evliliği ve aniden boşanmasıyla çok konuşulan Ayşe Özyılmazel, dün Seda Sayan’ın “Beyaz’ın Sultan’ı” programına konuk oldu. Özyılmazel, evliliğiyle ilgili konu gündeme gelince içini dökmeye başladı.

‘Kağıt imzaladım!’


Geçen temmuzda evlendiği reklamcı Ali Taran‘la boşanırken kağıt imzaladığını, o yüzden bu konuyla ilgili bir şey anlatamayacağını belirten Özyılmazel, “Ben kurban mı oldum bilmiyorum ama bir şey olduğum kesin, adını koyamıyorum. Travmatik bir durum var ortada” dedi. “Beni koruyan olmadı” diyen Özyılmazel, bu sözle birlikte ağlamaya başladı. Özyılmazel gözyaşları içinde şunları söyledi:

‘Mahvolduk artık’

“Kimse çıkıp da bir cümle bile kurmadı bana. Hiçbir şey yapmadı benim için. Benimle hiç konuşmadı. En acı olan da buydu zaten. Hep ben uğraştım, hep ben. Niye oldu ki bütün bunlar? Ne yaptım ona ben? Ya da ötekine. Ötekine ne yaptım? Hiçbir şey yapmadım ki, masumum ben. Korumadı beni, bir kelime bile söylemedi. (Ali Taran’ı kastederek). ‘Bu kızın hiçbir günahı yoktur demedi’. Geziyor ortalarda. Bravo demek istiyorum. Mahvolduk artık, bunları da buralarda böyle ağlayarak anlattım. Üzülüyorum. Çok birikti içimde. Hayallerim, inancım, gururum incindi..”

‘Kime inanırım’

Ali Taran’ı artık sevmediğini dile getiren Ayşe Özyılmazel, “Gururum incindi. Bir şekilde atlatacağım ama bu ara çok hassasım niyeyse” dedi. Ayşe Özyılmazel, Seda Sayan’ın, ‘Bir daha evlenir misin? ‘ sorusuna ise “Bir çocuğum olmasını istiyorum ama birine bir daha nasıl inanırım bilmiyorum. Hayırlısı...” diye yanıt verdi ve yine ağlamaya başladı.


‘Ali beni hiç korumadı’

Ayşe Özyılmazel, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatırken, boşandığı eşi Ali Taran’ı eleştirdi ve “Beni hiç korumadı, benim için bir şey yapmadı” dedi. Özyılmazel, eski eşiyle bir yerde karşılaşması halinde “O an ne yaparım ben de bilemiyorum” diye konuştu. (Vatan)