Bir zamanlar müzik kanalları ilk açıldığında VJ'ler ekranlarda boy gösteriyordu. Bu VJ'lerden en ünlüsü ise VJ Bülent'ti. 14 yıl boyunca ekranlarda kalan Bülent, şimdilerde ise köyde yaşıyor ve emeklilik yaşının dolmasını bekliyor.

47 yaşında olan VJ Bülent, emeklilik için gerekli olan primleri fazlasıyla doldurduğunu belirtirken, şimdi ise yaşının dolmasını beklediğini söyledi.


Bir zamanlar işsizlik maaşı da aldığını belirten Bülent, daha sonra ise doğal bir hayatı tercih ettiğini söyledi. İstanbul'dan taşınarak Edirne'de bir köye yerleşen Bülent, çok mutlu olduğunu, zamanını ailesiyle ve daha çok sevdikleriyle geçirdiğini söyledi. Dizilerde, sinema filminde, televizyon programlarında senelerce çalıştığını belirten Bülent, şimdi ise doğal hayatı döndüğünü, yoğurt mayalamayı öğrendiğini, ekmek yapmayı öğrendiğini ve kendi turşusunu yaptığını söyledi.


Bahçesinde kendi sebzesini de yetiştirdiğini belirten Bülent, şunları söyledi: "3 bin 600 gün dolması gerekiyormuş. Benimki 5 bin gün olmuş. Ben yaşı bekliyorum açıkçası. Yaşım dolunca emekli maaşı almaya başlayacağım. Ben SGK'dan emekli bir VJ'yim. İşsizlik maaşı aldım. O bana devletin verdiği bir haktı. Küçük bir paraymış ama bana bereketli geldi, güzeldi. Öyle de bir dönem yaşadım. Emekli olacağımı düşünemiyordum. Bir evim var ve başka hiçbir şeyim yok"