Bir dönem Asena Erkin ile evli olan Caner Erkin, yaklaşık bir yıl önce bu evliliği bitirmişti. Caner Erkin bir süre sonra Şükran Ovalı ile birlikteliğini açıklamıştı. Bu birliktelik de evlilikte taçlandı. Caner Erkin ve ünlü oyuncu Şükran Ovalı, İtalya'da dünyaevine girdi.

Ciftin nikah töreni Roma belediyesinin oldukça tarihi bir salonunda gerçekleşti. Nikah töreninin ardından Villa D’este isimli Unesco tarafından korunan bir villada fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Aynı aksam sik bir Roma manzaralı restoranda davetlileriyle birlikte düğün yemeği ile küçük bir kutlama gerçekleştirdi. Mutlu çift, düğünlerini Roma ikametli bir Türk firması olan Vera Event’e emanet etti.

Roma'da düzenlenen nikaha çiftin yakın dostları katıldı. Nikah sonrası Caner Erkin, fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Erkin'in fotoğraflara 'Dünyanın en mutlu erkeği benim' notunu düşmesi de dikkat çekti. Caner Erkin'in nikah şahidinin Celil Can Müftüoğlu olduğu, Ovalı'nın şahitlerinin ise Büşra Pekin ve Gözde Seda Altuner olduğu öğrenildi. Çift nikahtan sonra ise beyaz renkli bir antika Rolls Royce araba ile Roma'yı turladığı öğrenildi. Bu arabının dünyada tek olduğu bilgisi de verildi.