Elle dergisine röportaj veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, bir de itirafta bulundu. 'Şerefime, Namusuma' şarkısının aslında Merve Özbey'in çıkış şarkısı olacağını belirten Akalın, bu şarkıyı almak için günlerce ağladığını anlattı. Erdem Kınay'ın kendisine bu şarkının hayrını görmeyeceğini, Özbey'in çıkış şarkısı olacağını söylediğini belirten Akalın, buna rağmen çocuk gibi ağladığını ve şarkıyı aldığını anlattı.

Şarkının hit ve dünya listelerine girebilecek bir şarkıyla hiçbir etkisini görmediğini belirten Akalın, bu yüzden hatasını anladığını ve Merve Özbey'in hakkını yediğini itiraf etti.

Kıyafetleri nedeniyle kendisine 'görgüsüz' diyen moda yazarlarına da yanıt veren Akalın, "Rihanna giydiğinde ikon, Demet giydiğinde görgüsüz oluyor" diyerek, olsun olayım şeklinde yanıt verdi.

Koca parasıyla değil, kendi kazandığı parayla aldığını belirten Akalın, "Bir de onlar yurtdışındaki defilelere gitmeyi hayal etsinler, benim paramla uğraşmasınlar. Eğer ben bu işe emek veriyorsam, saygı gösteriyorsam, bu işten de para kazanıyorsam giderim en iyisiyle çalışırım tabii ki. Donatella Versace ile kontak kurduk mesela, 'Tabii ki sizi giydirmekten zevk alırız' dediler, üç kere provaya çağırdılar. Senin hayal edemediğin, rüyanda göremediğin insanlarla ben çalışacağım. Türkiye'de bir mal düşmanlığı var." şeklinde konuştu.