Kibariye yeni açıklamasıyla daha da şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde 3 aylık hamile olduğunu söyleyen Kibariye 3 yıldır menopozda olduğunu belirterek hamilelik lafının ağzından kaçtığını itiraf etti.

Kibariye geçtiğimiz günlerde bu yıl 85’inci kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki konseri sırasında “3 aylık hamileyim. Eşim Ali Küçükbalçık da hamile olduğumu sizin gibi şimdi öğrendi” açıklaması yaptı. Doktorlar 56 yaşındaki bir kadının hamile kalıp kalamayacağı ve nasıl kalabileceği konusunda görüşler belirtirken Kibariye’nin hamileliği gerçek çıkmadı.

Gazino kültürünü yaşatmak amacıyla Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen “Yeni Bi Fest” adlı organizasyonda sahneye çıkan Kibariye, konser öncesi yaptığı açıklamayla bu kez hamile olmadığını söyledi. Kibariye, “Böyle bir şey benim ağzımdan çıktı. Beni sevenlerin sözlerinden çok etkilendim ve 3 aylık hamile olduğumu söyledim. Şeker ve tansiyon hastasıyım, bir anlık ağzımdan çıktı. Benim bir çocuk özlemim var. Kızım ve eşim de çocuk olmasını çok istiyor. Ama ben 3 yıldır menopozum, âdet göremiyorum. Şunu söylemek isterim. Benim bir akrabam 61 yaşında doğum yaptı. Allah’ın bir mucizesi. Nasip, kısmet. Rabbim nasip ederse olur, etmezse evlatlık falan almayı düşünmüyorum” dedi.