Armağan Çağlayan’ın sunduğu, hafta içi her akşam TeVe2 ekranlarında canlı yayınlanan Hepsi Bugün Oldu programına katılan yorumcu, müzisyen ve yönetmen Metin Arolat, özel hayatını eğlenceli bir hikayeyle anlattı. Asosyal olduğunu söyleyen Arolat, üç-dört hafta evden kapı önüne bile çıkmadığı günlerini hatırladı. O dönemde bir arkadaşının kendisine “Bir çıksan, kaldırımlar falan değişti, görsen bunları!” dediğini kahkahalar eşliğinde aktardı.
 
Çağlayan'ın "sen bu gidişle evlenemeyeceksin" cümlesine üzerine, konu evlilik programı sunan Esra Erol'a geldi.. Esra Erol ile iyi arkadaş olduklarını söyleyen Arolat, hastalandığı zaman defalarca aradığını, vefasından dolayı Esra Erol'un hayatında yerinin ayrı olduğunu belirtti.

Arolat, "Bu yüzden bir evlilik programını çıkmayı tercih edersem, Esra Erol'a çıkarım" dedi.

Hem şarkıcılığı, hem de reklam ve klip yönetmenliği ile bilinen Metin Arolat, Armağan Çağlayan'ın sunduğu Hepsi Bugün Oldu programında bomba açıklamalar yaptı. Armağan Çağlayan'ın "Klip yönetmenliği yaparken, sanatçı kaprisiyle karşılaşıyor musun" sorusuna Arolat şu yanıtı verdi: "Ben şarkı söyleyen biriyim. Kaprisi bilirim. Ama klip yönetmenliğim sırasında hiç kaprise müsaade etmem. İşime erken gelir, disiplinli çalışırım. Bu arada kapris yapmak isteyene fırsat vermem" dedi.