Ünlü Youtuber Cem Korkmaz, İstanbul Üsküdar'da bulunan evinde ölü bulundu. Gün boyunca Cem Korkmaz'ı arayan ve ulaşamayan arkadaşı merak ederek Korkmaz'ın evine gitti. Anahtarla içeriye giren arkadaşı, Korkmaz'ın cesedi ile karşılaştı.

Arkadaşı olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, olay yerine gelen savcı da evde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede Korkmaz'ın intihar etmiş olduğuna dair bulgulara rastlandı.

Korkmaz ile aynı evde kalan oyuncu Osman Eren, yaptığı açıklamada arkadaşının sıkıntılarını herkesle paylaşmadığını, içinde yaşadığını söyledi. Eren, "Kimseyi öyle çok üzmek istemez, öyle bir adamdı. Psikolojisi mi bozuktu, bir şey mi sebep oldu buna? Onu bilemiyoruz, içinde ne yaşıyordu bilemiyoruz." şeklinde konuştu.


Kedilere düşkünlüğü ile tanınıyordu


Alınan bilgiye göre Korkmaz, evde ve sokaktaki kedileri besliyordu. Sokak kedilerinin yemesi için camının önüne su ve mama bıraktığı öğrenilen Korkmaz'ın kediler için penceresini de sürekli açık tuttuğu öğrenildi.


Oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğlu olan Cem Korkmaz, A.R.O.G, Bekle Beni Yarın, Recep İvedik 4, Diğer Yarım, Bizim Ev gibi filmlerde rol almıştı.

Korkmaz'ın aynı zamanda, Düşsefer, Ziggurat Ya Da Piçler, Clown Sketch tiyatro oyunlarında da rol aldığı öğrenildi.