Gülben Ergen'in şikayeti üzerine Seren Serengil'e uyarı cezası verilmişti. Ancak Serengil'in Ergen hakkında konuşmaya devam etmesi üzerine Ergen yeniden şikayetçi oldu. Bunun üzerine Serengil 3 günlük hapis cezasına çarptırıldı.

Bu sabah cezaevine gidip teslim olan Serengil tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serengil'in pazartesi gününe kadar orada kalacağı öğrenildi.

Ergen'in şikayeti üzerine 10. Aile Mahkemesi Serengil'e 6 ay süreyle 30 metreden fazla yaklaşmama, aleyhinde konuşmama ve hakaret etmeme cezası vermişti. Ancak bu karardan sonra Ergen Serengil'in kendisine karşılaştıkları bir ortamda omuz attığını öne sürdü. Ergen'in tekrardan şikayetçi olması üzerine 11. Aile Mahkemesi kararı uyulmadığını belirterek Serengil'i 3 gün hapis cezası verdi.

Serengil'in cezası için dün akşam  İstanbul Adalet Sarayı İnfaz ve İlamat Bürosu'na infaz kararı gönderildi. Dün akşam saatlerinde de Serengil hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Serengil ise bu sabah kendisi giderek teslim oldu. İşlemlerinin ardından cezaevine gönderilmek üzere Serengil polise teslim edildi. Serengil'in bugün cezaevine gireceği pazartesi günü de serbest kalacağı öğrenildi.