Büyük bir aşkla evlendiği Tom Cruise’la boşanma arifesinde olan Katie Holmes, bir an önce özgürlüğüne kavuşmak istediğini açıkladı. Tom Cruise’un üzerinde uyguladığı baskı nedeniyle hayat enerjisini kaybettiğini belirten güzel oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tom yüzünden kişiliğimi kaybettim. Evliliğimizde hep onun kuralları geçerli oldu. Beni her komutunu yerine getiren bir robota dönüştürdü.”

‘PSİKOLOJİMİZİ BOZDU’


Peri masalı gibi başlayan aşklarının zamanla bir kâbusa dönüştüğünü belirten Holmes, ekledi: “Bu evliliğin bana tek katkısı kızım Suri’dir. Tom’un bağlı olduğu Scientology Tarikatı yüzünden 5 yıllık evliliğim boyunca hapis hayatı yaşadım. Tom önce benim psikolojimi bozdu. Şimdi de bu tarikatın garip kurallarını dayatarak kızımın psikolojisini bozuyor. Suri’nin velayetini almak için elimden geleni yapacağım.”

TARİKATIN İLGİNÇ SORULARI

Katie Holmes’ün, 6 yaşındaki kızı Suri’yi kampta sorguya çeken Scientology tarikatı yüzünden Tom Cruise’a boşanma davası açtığı iddia edildi. İşte 6 yıllık evliliği bitiren 99 abuk sorudan bazıları:
* Ajanlık yaptın mı?
* Şimdiye kadar birinin deli olduğunu düşündün mü?
* Anne-babandan utandığın oldu mu?
* Daha önce kendini bilinçli olarak kirlettin mi?
* Bir sırrın var mı?
* Vücuduna yapmaman gereken bir şey yaptın mı?
* Herhangi bir hayvana şiddet uyguladın mı?
* Birini üzmek için yemek yemeyi reddettiğin oldu mu? (Habertürk)