Benim gibi çok seyahat eden birisi için gittiğim yerde kendimin ve ailemin rahatı önemli. Bu seyahat Avrupa'ya ya da Amerika'ya ise hatta Japonya'ya Hongkong'a, Singapur'a ya da Avustralya'ya ise sorun yok. Tabii ki çok büyük paralar vermeden konforlu, rahat otellerde kalmak mümkün. Ancak yolunuz daha ıssız yerlere düşecek ise bazen macera kaçınılmaz. Rahat edemeyebilir, üstelik hastalıklara bile yakalanabilirsiniz.
Böyle yerlere gitme istediği ya da zorunluluğu olan bir zengin ne yapar diye düşünürdüm. Kendi rahat ve lüksünü, ihtiyaç malzemelerini oralara taşıyacak değil ya... diyordum ki, meğer zenginlere bu hizmeti veren bir yaratıcı girişimci bunu çoktan çözmüş.
Londra'da Black Tomato isimli (Bu bile ilginç: Siyah Domates) bir seyahat acentesi tamamen bu konuya odaklı.
Blink adlı bir hizmeti ile istediğiniz yere size özel geçici bir otel kuruyor. Eğer daha önceden gidilmiş ve ön çalışması yapılmış bir yer ise üç ay önceden, eğer bu çalışma önceden hiç yapılmamış ise beş ay önceden hazırlık başlıyor.
Siyah Domatesçileri sekreteriniz arıyor:
'Alo, Siyah Domates mi?'
'Evet, nasıl yardımcı olabiliriz?'
'Ben Mr. Zengin Çokzengin'in sekreteriyim.  
Beyefendi Kuzey Afrtika'da Fas'ın Atlantik kıyısında Rabat'tan 890 kilometre güney batıdaki Tarfaya sahilinde, Batı Sahra'nın Layoune kıyılarına yakın bir yerde üç kişilik bir otel kurulmasını istiyor. Ben size koordinatları ayrıca gönderirim. Tarihlerini ayrıca bildireceğim. Bana lütfen ön çalışma yapıp teklifinizi gönderin. Ücretini fatura edeceğiniz şirketin adresini sonra size eposta ile geçerim'
İki hafta sonra...
'Alo, Ben Siyah Domates'ten James Kilburn, ön çalışmalarımızı yaptık. Otel hazırlıklarımız tamam.
Otel özel olarak üretilmiş, beton kadar güçlü ve izolasyonu %100 e yakın bir maddeden üretilmiş en az 20 odalı bir yüksek çadır olacak.
Master oda dışında iki dev süit odada istediğiniz her şey mevcut olacak. Kalan odalarda hem 15 kişilik otel personeli hem de sizin kendi özel hizmetlileriniz kalacak. Mutfak gerektiğinde 100 kişilik davet verecek kadar donanımlı. Bütün gıda malzemelerini Barcelona'dan, su, şarap ve diğer içkileri Marsilya'dan getireceğiz. Etleri Sicilya'dan taşıyacağız. Aksi istenmediği takdirde, sadece balıklar yerel balıkçılar tarafından tutulacak. Bunların listesini incelemeniz için gönderiyorum.   
Ek çadırda 50 metrelik bir dev uydu anteni ve haberleşme merkezi kuruyoruz. 24 saat tüm dünya ile kesintisiz iletişiminiz olacak. 1000 filmlik dev arşivimiz de ister sinema çadırında ister odanızda hizmetinizde. Başka bir dileğiniz varsa lütfen bildiriniz.
Unutmadan... Beyefendi güneydeki Büyük Sahra'ya geçmek isterse 7 develik kervan da hazır bekliyor.'
...
Ve oteliniz hazır. Artık size özel kurulan otele ticari hava yolları ile uçacak haliniz yok. Özel uçak ve özel helikopterler hazır.
İşte böyle... Bay Zengin Çokzengin çok eğlenecek.
Fiyatı mı? Bay Zengin Çokzengin için önemi yok tabii. Ama bizim çenemizi yorması bakımından hesaplayalım: Geceliği kişi başına 50 bin dolar. En az süre 7 gün. 3 + 15 x 50 bin dolar x 7 gün artı beklenmedik masraflar...
Aman canım, bize mi düştü hesabı? Tafanya'ya gitmesek n'olur? Çocuklar, toplanın Çeşme'ye gidiyoruz.