AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 30 ilçe başkanı ile bir araya geldi. Başkan Akay, toplantı öncesi ilçe başkanlarına yeni il başkanlığı yürütme üyelerini  tanıştırdı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Bordo Yeşil Restoran'daki toplantı öncesi yaptığı konuşmada, 2014 yerel seçimleri, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Teşkilat çalışmasının önemine değinen Akay, "2011 genel seçimlerinde İzmir'de elde ettiğimiz başarıyı önümüzdeki yıllarda yapılacak üç seçimde de daha üst seviyeye çıkarmayı arzuluyoruz. Başarımızı daha ileriye götürmek için birlik beraberlik ve uyum içinde aynı özveri ile İzmir teşkilatının başarısını en üst seviyeye çıkaracağız" diye konuştu.

Üye kayıt çalışması önemli

Başkan Akay'ın konuşmasının ardından, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Atilla Kaya, ilçe başkanlarına hazırladığı sunumla teşkilat çalışmasının önemi ve üye kayıt çalışmaları ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususları anlattı. İl Başkan Yardımcısı Kaya, "30 ilçe başkanına ilçelerinin seçmen sayılarına göre yeni hedefler " verdi.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Atilla Kaya ayrıca, üye kayıtlarına önem verilmesini ve ayrıca mahalle başkanlıklarının ve sandık kurullarının oluşturulması konusunda çalışmalara hız verilmesini"  istedi.

Daha Sonra Ak Parti il başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcı Mahmut Badem, milletvekillerinin saha çalışmaları ile ilgili yapılan değişiklikleri ve yeni çalışma sistemini 30 ilçe başkanına hazırladığı sunumla anlattı.

Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Badem, hazırladığı sunumda ilçe başkanlarının, milletvekilleri için hazırladıkları programlar ve ziyaretlerle ile  yeni değişiklikleri ve programlara ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ilçe koordinatörlerinin mutlak katılımının sağlanması, bilgi akışının mutlaka sağlanması aşamasında dikkat edilmesi gereken konuları" paylaştı.