Esin Gençel- Ak Parti Konak İlçe Başkanlığı, iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine katılan Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, "İktidarda da olsak muhalefette de olsak bizim bürokratlarımız son derece önemliler. Özellikle kamu görevlilerinin bu anlamdaki katkılarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Elimizi nereye atsak, nereye uzatsak onların bizimle birlikte yol almaları gerekiyor. Bu anlamda bürokratlarımız ilçemizin gelişmesi açısından son derece öneme sahipler. Bu nedenle tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ramazan ayında yaşanılanların diğer aylarda da yaşanmasını gerektiğinin altını çizen Denizli, "Ramazan ayının en önemli tarafı birlikte kalp kalbe gönül gönüle bir ayı geçirebilmek diye düşünüyorum. Bazen böyle sofralarda birlikte oluyoruz. Ama genelde bizler İzmir'in sokaklarında evlerinde hiç tanımadığımız bilmediğimiz sofralara oturuyoruz. Onlarla birlikte olmaya gayret ediyoruz. Elimizden geldiğince de problem varsa onları çözümlemek için gayret sarf ediyoruz. Ben bu ayda yaşadıklarımızın diğer 11 ayada örnek olmasını istiyorum" dedi.

Ak Parti Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü ise, "İnşallah bundan sonraki Ramazanları da birlikte kutlarız. Sevdiklerimizle hep beraber geçiririz inşallah. Yemeğimize gösterdiğiniz teşrif ve ilgiden dolayı hepinize çok teşekkürler" dedi.

Ak Parti Konak ilçe başkanlığının verdiği yemeğe Konak İlçe Başkanlığı yönetimi, çok sayıda partili katıldı.