MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural Selçuk İlçe esnafını ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimlerin, muhtemelen öne alınması sürecinde; ilk önce Selçuk MHP parti binasına gelen ve Parti Başkanı Levent Görür, Ülkü Ocakları başkanı Memiş Esener'inde hazır bulunduğu toplantıda, Selçuk kadın kolları başkanı Filiz Savaşer ve kadın kolları üyeleri başta olmak üzere tüm partililerle görüş alışverişinde bulunarak notlarını aldı ve sonrasında istasyon meydanında halkla sohbet etti.

İlçe garajındaki taksici şoför esnafının sorunlarını dinleyen Vural, haksız uygulama ve rekabet ortamında Kuşadalı taksi şoförlerinin Efes'e getirdiği yolcuları hiçbir sorunla karşılaşmadan tekrar Kuşadasına geri götürmeleri mümkün oluyorken, Aynı güzergah üzerinden Kuşadasına yolcu götüren Selçuk taksicilerinin yolcusunu geri getirememesinin haksız ve çifte standart bir uygulama olduğunu dile getiren Selçuk'lu taksici esnafı, 7+1 uygulaması kapsamında koltuk sayısının 4+1 olarak uygulanması mecburiyeti karşısında yaşadıkları sorun hakkında bilgi verdi. Uygulamadan dolayı sıkıntıları olduğunu dile getiren taksici esnafı konu hakkındaki şikâyetlerini bire bir anlattılar. Taksici esnafından gerekli bilgiyi aldığını belirten Oktay Vural, ilgili makamlara girişimde bulunacağı sözünü verdi.

İlçe merkezindeki tüm kahvehaneleri tek tek dolaşmaya devam eden ve Selçuk halkıyla tokalaşan Milletvekili Oktay Vural daha sonra Şirince köyünde kahvedeki vatandaşlarla sohbet ederek, Şirince Köyü Muhtarı Levent APAK'tan, Köy sorunları hakkında bilgi aldı.

Şirince esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Oktay Vural burada çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşların ilgisiyle de karşılaştı.
     
Vatandaşların kendisine soru sorması üzerine de;"Milletimiz artık bazı gerçekleri görmüştür. Habur'da teröristleri davul zurnayla karşılayan AKP zihniyetinin İzmirli'ye verecek hiçbir şeyi olmadığı ispatlanmıştır. CHP ise yıllardır İzmir'in gerisine düşmüş ve hemşerilerimizi hizmet yoksunu hale getirmiştir. Artık seçmenimizin MHP ye teveccühü başlamıştır. Yerel seçimlerde de bu görülecektir."

Mücadele etmeden bir şey olmuyor diyen Vural, ben bu milletin mayasının sağlam olduğuna inanıyorum. Biz MHP olarak yılmadan çalışacağız ve halka sorunları anlatacağız, AKP'nin yanlış politikaları var, MHP olarak biz her zaman olduğu gibi yanlışları yılmadan usanmadan anlatacağız dedi. Gönlümüz ve kapımız Türkiye ve İzmir sevdasıdır diyen Vural, halktan kopuk siyaset olmaz dedi.