CHP Bayraklı İlçe Örgütü yöneticileriyle birlikte, seçim öncesinde “aday” olarak ziyaret ettiği Gümüşpalalıları, bu kez “milletvekili” sıfatıyla ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, seçmenlere teşekkür etti.

Kahvehanelerde, sokakta, dükkanlarda gördüğü yurttaşların dertlerini dinleyen ve CHP İzmir Milletvekillerinin telefonlarının yer aldığı broşürleri dağıtan Moroğlu, sorunları da tek tek dinledi. İş taleplerinden hayat pahalılığına yönelik şikayetlere ve yerel yönetimlerden isteklere pek çok konuda yurttaşların söylediklerini not alan Moroğlu, çözülebilir sorunların aşılmasına yönelik ilgili kurumlarla görüşeceğini vurguladı.

TBMM’ye gitmeden önce takım elbise yaptırdığı Gümüşpalalı Terzi İrfan’a da uğrayan Moroğlu, “İrfan Ağabey’in elinden çıkan takım bana uğurlu geldi” derken; kirasını ödeyebilmek için dükkanının bir bölümünü bir bankanın para çekme makinesine tahsis eden Terzi İrfan’a “Hayırlı işler” diledi. Gümüşpala’da oturan bir ailenin “taziye evi”ne de “baş sağlığı” ziyaretinde bulunan Moroğlu, aile mensuplarına sabır diledi. 

Seçimden sonra ilk kez dükkanlarını ziyaret eden ve ellerini sıkan bir milletvekiliyle karşılaştıklarını söyleyen Gümüşpalalıları ziyaretiyle şaşırtan Mustafa Moroğlu, tur ardından beraberindekilerle Bayraklı Belediyesi’nin İmbat İlköğretim Okulu'nda kurduğu iftar çadırına geldi.

Yurttaşlarla sıra bekleyen ve Bayraklı Belediyesi’nin iftar ikramlarını tabldotta alan Moroğlu, Ramazan ayının paylaşım ayı olduğuna dikkat çekerek, yurttaşların bu ayda yaptıkları iyiliklerin 12 aya yayılmasının önemine vurgu yaptı. Milletvekili Moroğlu ve CHP’li yol arkadaşları, ezan ardından yurttaşlarla birlikte iftar yaptı.