CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özel uçakla milletvekili adayı olduğu İzmir'e gelecek. CHP lideri, saat 12.00'de havalimanında partililer tarafından konvoyla karşılanacak. Buca Gölet'te örgütle öğle yemeği yiyecek olan Kılıçdaroğlu, saat 13.30'da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı'nın altında yapacağı, 5.7 milyon lira harcanacak, 150 araç kapasiteli, iki katlı yeraltı otoparkın temelini atacak. Kılıçdaroğlu, ardından seçim otobüsü ile

Bornova, Bayraklı, Karşıyaka ve Çiğli'de tur atacak. Kılıçadaroğlu, kent sahilinin yanı sıra sırtlarına da çıkıp, gecekondu bölgelerinde halkı otobüs üzerinden selamlayacak ve konuşacak. Kılıçdaroğlu, Çankaya'da CHP İzmir İl Başkanlığı binasının karşısında yer alan merkez seçim ofisinin de açılışını yapacak.

ÖZEL ŞARKI VE GÜL YAPRAKLARIYLA TEŞEKKÜR

Kılıçdaroğlu Romanlar'ın Tepecik'te düzenleyeceği Hıdrellez Şenliği'ne katılacak. CHP'nin İzmir'den milletvekili adayı Roman Özcan Purçu, Kılıçdaroğlu için özel şarkı yazıp besteledi. CHP lideri yarın bu sürpriz şarkıyla karşılanacak. Şarkıyı konservatuvarda okuyan Roman gençlerin kurduğu "İlle de Mozart olsun" grubu çalacak. İlk kez bir Roman'ı seçilebilecek sıradan aday gösteren Kılıçdaroğlu için hazırlanan özel programda, 400 metre uzunluğundaki sokağın sağ ve sol yanına dizilecek Romanlar, başına gül yaprakları atarak teşekkürlerini sunacak. Kılıçdaroğlu aynı gün özel uçakla kentten ayrılacak.