CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada bir anda üzerindeki ceketi çıkartıp yere fırlattı. Ardından da Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı'ya destek vermek için giydiği üzerinde Kartal resmi olan ve 'Asi Ruhumuz Burda' yazılı tişörtü de çıkarttıktan sonra beyaz renkli Ali İsmail Korkmaz'ın fotoğrafının bulunduğu tişörtle kaldı. 'Size üçlü çektireyim' diyen Onur, elini havaya kaldırarak, 'Ali İsmail Korkmaz' ve 'Çarşı vicdandır, yargılanamaz' sloganı attı. Ardından da çeketini ve tişörtü alarak yerine geçti.

TBMM Genel Kurulunda, 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısının 5'nci tur görüşmelerinde kürsüye çıkan CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya yönelik yargılamayı eleştirdi. Onur, “Çarşı'nın darbe yapacağına inandırmaya çalışmak tamda bir yalancı çobanlıktır. Çarşı toplumsal muhalefette sizden önce de vardı"dedi.

CEKETİNİ ÇIKARTIP YERE FIRLATTI

Daha sonra bir anda kürsüdeyken önce ceketini çıkartıp yere fırlattı. Ardından da üzerinde Kartal resmi olan ve 'Asi Ruhumuz Burda' yazılı tişörtle kaldı. Bu tişörtü de çıkartıp kürsüye bırakan Onur, gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın fotoğrafının bulunduğu tişörtle kaldı.

'Size üçlü çektireyim' diyen Onur, elini havaya kaldırarak, 'Ali İsmail Korkmaz' ve 'Çarşı vicdandır, yargılanamaz' sloganı attı. Ardından da çeketini ve tişörtü alarak yerine geçti.