Üye kayıtlarının 300 bine yaklaştığını açıklayan Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, emeği geçen tüm partililere ve özellikle ilçe başkanlarına teşekkür etti.

Ömer Cihat Akay, Ankara'da gerçekleştirilen genişletilmiş il başkanları toplantısının ardından, İzmir İl başkanlığında ilçe başkanları ile bir araya geldi. Otuz ilçe başkanının eksiksiz katıldığı toplantıda, Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Akay, "Adet bakımından Türkiye'de en fazla üye kaydı yapan İl olduk. Bu da bizi oran bakımından da 81 il arasında 5.sıraya yükseltti. İzmir Teşkilatı olarak, en alt kademeden en üst kademeye kadar, özverili çalışma gösterip, Ankara'da haklı gurur yaşatan ilçe başkanlarımıza, yönetimdeki arkadaşlarımıza ve emeği gecen tüm partililerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

Üye kayıtlarını hiç durmadan devam edeceğini ifade eden Akay, çalışmaların aynı özenle devam edileceğini, 2014 yerel seçimlerinin yarın olacakmış gibi çalışacaklarını, mahalle ve sandık yönetimlerinin de eksiksiz olarak tamamlanacağını dikkat çekti.


Ramazanda, Gönül Sofrası

Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ayrıca, yaklaşan ramazan ayı nedeniyle oluşturulan programını da ilçe başkanları ile paylaştı. Akay, mahallelerde "Gönül Sofrası" adıyla etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, "Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir - düsturunu göz ardı etmeden herkes fakir sofrasına tanrı misafiri olacak ve ekmeğini paylaşacak. Tüm ilçe başkanları, yönetim kurulu ve milletvekillerimiz ramazan ayı boyunca ziyaretlerde bulunacağız. Kurulacak sofraya bizimle birlikte olmak isteyen herkes gelebilecek. Oralarda bir araya gelip aynı zamanda vatandaşlarımızla dertleşeceğiz" dedi.