AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, seçim öncesi millete verdikleri yeni Anayasa sözünün arkasında olduklarını söyledi. Öztürk, 2012 yılı sonunda Anayasa'nın milletin oyuna sunulacağını dile getirdi.

Milletvekili Mustafa Öztürk, kamuoyunda 'unutuldu mu' endişelerine sebep olan yeni Anayasa ile ilgili  değerlendirmelerde bulundu. 12 Haziran seçimlerinde halka yeni Anayasa sözü verdiklerini hatırlatan Milletvekili Öztürk, şunları söyledi: "Anayasa'ya bütün partilerin katkı koymasını arzu ediyoruz. Bu sebeple Meclis'te komisyon kuruldu. Bütün partilerin, sivil toplum örgütlerinin ve bu alanda sözü olanların görüşlerini alınıyor. Sonuçta bu komisyondan Anayasa için uyum çıkmazsa bu kez sorumluluğu Ak Parti olarak biz üstleneceğiz. Gelen fikirlerle birlikte hazırlanacak Anayasa'yı halkın oyuna sunacağız. Sözümüzden dönmedik, millete vaat ettiğimiz Anayasa'yı mutlaka çıkaracağız."

Ak Parti'nin iktidarda bulunduğu 10 yılda Türkiye'nin ciddi değişimler yaşadığına işaret eden Öztürk, "Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda atılan adımlar halkımızı memnun etti. Halkımızın daha rahat yaşaması için devletin bütün imkanlarını kullanıyoruz. Yeterli mi elbette ki değil. Halkımız en iyisine layık, ancak ülkemizin şartlarını da göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Ümit ediyoruz önümüzdeki yıllarda daha güzel günlerimiz olacak." diye konuştu