Lazer epilasyon Alsancak kliniklerinde artık sizler için Soprano Ice cihazı sunuluyor. Bu cihaz epilasyon konusunda gelmiş geçmiş en iyi cihazlardan biri ve birçok farklı tekniği sunmak için programlanmıştır. Bunlardan biri de hiç şüphesiz acısız yöntem sunan buz lazer oluyor. Lazer epilasyon Alsancak uygulaması ile artık sizlerde İzmir’in Alsancak bölgesinde kendinize çok yakın iki farklı klinik bulabileceksiniz. Her iki klinikte de epilasyon uygulanmakta ve hem de buz lazer imkanları sunulmaktadır. Lazer epilasyon Alsancak adresinden biri Nutra System polikliniği bir diğer ise Doktor Umut Yıldırım kliniği olarak sizlere hizmet veriyor. Elbette bu adresler yakınca çok daha fazla artacak çünkü buz lazere olan ilgi gittikçe artıyor. 

Lazer epilasyon erkeklerde yine Alsancak bölgesinde verdiğimiz bu kliniklerde hizmet alınabiliyor. Yani ailece gidebileceğiniz gibi sadece kendiniz içinde kliniklerin kapısını çalabilirsiniz. Lazer epilasyon erkeklerde uygulama olarak aynı şekilde yani buz lazer uygulaması oluyor ama elbette fiyat farkları gibi değişimler olabilir. Daha doğrusu her bölge için fiyatlar elbet değişkenlik gösteriyor. Bir kol altı ile bir omuzun fiyatının aynı olması elbette beklenilemez. Lazer epilasyon erkeklerde oldukça rağbet göreceği için bölgede çok daha fazla klinik yakında hizmete başlar ise hiç şaşırmıyor olacağız ama elbette her zaman Soprano ıce cihazı olduğuna emin ve buz lazer uygulaması sunulduğunu biliyor olmanız gerekiyor.

Taklitlerinden uzak durmalı ve paranızı çöpe atmamalısınız. Aynı zamanda sadece parasal da değil, daha önemlisi olan sağlığınız ile oynamalarına izin vermeyiniz. Epilasyon merkezleri arasında yerini  alan Alsancak klinikleri hemen buz lazer özelliği ile diğer kliniklerden ayrılıyor. Yeni sistem varken eskiyi bir kenara bırakın ve bir an önce yerinizi almak için uğrayarak üyeliğinizi oluşturun. İsterseniz tek seans ya da paket satın alabilirsiniz. Epilasyon merkezlerine ulaşmak için buzlazer.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Epilasyon merkezleri ile artık Soprano Ice Buz Lazer uygulaması yanı başınızda. Korkmadan, ürkmeden ve gitmekten çekinerek değil, isteyerek bu uygulamanın tam içinde yer alıyor olacaksınız.