Bayan estetik cerrah olarak burun estetiklerinizi rahatlıkla yaptırabilir ve hem dilerseniz boyut ve şekil değişikliği ya da sadece burun ucu estetiği için uygulamaya tercih edebilirsiniz. Bayan estetik cerrahında kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz elbette. Bunun içinde bizler doktor leyla Arvas ile başarılı sonuçlar alacağınıza inanıyor ve özellikle aklınızda ki sorularınıza oldukça fazla yanıt bulup, korkusuz bir şekilde sonuç almanızı sağlıyor olacaksınız. Burun estetiği yaptırmaya karar verdiğinizde sizlerin neleri beklediğini bilmeyebilirsiniz. Bu konuda eski örnekleri asla almayınız çünkü teknoloji anlamında oldukça yenilikler oldu ve artık burunlar çok daha güzel bir formda ve daha acısız bir şekilde sonuçlanmaya başladı. Burun estetiği uygulaması için günlerce yatmanıza ya da acı çekmenize gerek kalmadı. Hatta günlerce mosmor olan yüz bile artık tarih oldu diyebiliriz.

Burun estetiği hep ertelediğiniz ama aslında sizi mutlu edecek bir adımdır ve dolayısı ile başarılı olan her estetik sonrası kendinize güveniniz gelecektir. Bu konuda uzman doktor bulmaya ve güvenebileceğiniz birine evet demeye oldukça dikkat etmelisiniz Burun ucu estetiği yaptırmak isterseniz de bu uygulamaya çok daha kolay razı olabilirsiniz. Bu uygulamada sizler sadece burun ucu kısmınıza uygulama yaptıracak ve kalkık olan burun ucunu biraz indirebilir ya da çok aşağıya düşük olan burun ucunu yukarıya doğru kaldırabilirsiniz. Burun ucu estetiği özellikle sadece burun ucunun sorunlu olduğu kısımlarda yapılır ve çok daha hafif rötuşlar ile doğal bir görüntü verilir.

Burun ucu estetiği bugün en çok tercih edilen uygulamalardan biridir ve oldukça da önemli ve dikkatli olunması gereken bir operasyondur. Burun ucu estetiği doğru hesaplanmadı ve yapılmadığı takdirde dudak açısı bozulabilir ve güzel bir görüntü istenirken aslında daha kötü bir görüntü yakalanabilir. Bu sebeple alanında uzman olan doktorlar aracılığı ile yaptırmanızı önerir ve bu konuda başarılı sonuçlar alan Doktor Leyla Arvas ile çalışmanızı öneririz.