Geçmişte ve şimdi hala yaşantımızda büyük bir sorun olan kilo problemini hepimiz dönem dönem genellikle yaşamışızdır. Zayıfladığımızda vücudumuz da fark ettiğimiz rahat hareket edebilme hissi ve sağlıklı nefes alış verişi, güzel görünüm zayıf olmayı bizim için daha da cazip kılar. 
Hatta yaz aylarının da gelmesiyle hepimizin istediği fit bir görünüme sahip olmak ve fazla kilolarımızdan kurtulmaktır ve bu isteğimiz peki ya bunu nasıl başaracağız sorusunu beraberinde getirir. Bunun için pek çok yöntem deneriz ve istediğimiz sonucu en kolay yöntemler ile basit bir şekilde elde etmeye çalışırız. Denediğimiz çeşitli yöntemler sonucu oluşan görüntünün bizi memnun etmesini bekleriz. Peki ya bu kadar çeşitli yöntem varken kendimiz için en sağlıklı ve kolay zayıflama yöntemini nasıl bulacağız?
İster spor salonlarında isterseniz ise yaz aylarının da gelmesiyle doğada, parklarda ya da deniz kenarında yapacağınız tempolu yürüyüş ve koşular ile çok sayıda kalori yakabilirsiniz. Bölgesel zayıflama anlamında lpg vucut sıkılaştırma tekniğimizi deneyebilir bu olumlu gelişmelerden sizde faydalanabilirsiniz.
 
Ve bu yürüyüş ve koşu saatlerini arttırarak daha çok sonuç elde edebilirsiniz. Yemeklerinizi yediğiniz tabak boyutunu küçülterek de bu küçük yöntem ile yediğiniz yemek miktarını biraz daha aza indirgeyebilirsiniz.
Yaptığınız egzersizlerin yanında içtiğiniz su miktarını arttırarak günde 2-3 litre kadar su içmelisiniz. Bu hem sizin yağ yakmanızda hem de metabolizmanızın hızlanmasında etkili olacaktır.
Yediğiniz yemek miktarı ve gün içerisinde yediklerinizi not almanız sizi gün içinde yediklerinizin farkında olmanız bakımından daha bilinçli yapacaktır. Ve bu sayede yediğiniz yemek miktarını kontrol edebilirsiniz. 
 Alkollü, gazlı ve kafeinli içecekler kilo alımınızı hızlandıracaktır bu yüzden bu içeceklerden kaçınmanızı öneriyoruz.
 
Geç saatlerde yediğiniz yemekler size kilo olarak merhaba der biz bu yüzden size akşam saat 6 dan sonra yemeklere veda etmenizi tavsiye ediyoruz.

 
Yüzme sporlar arasında en çok kalori yaktıran yöntem olarak bilinmektedir. Yüzmenin yanı sıra günlük düzenli koşular, ip atlama, bisiklet sürme gibi alternatifler ile yapacağınız sporlar sayesinde hem sağlıklı hem de hızlı kilo verme imkanı yakalayabilirsiniz.

 
Tatlılara veda etmenizi gerektiren bu dönemde tatlı krizlerinizi bastırabileceğiniz yöntemler keşfedebilirsiniz örneğin tarçınlı süt gibi alternatifler sizin tatlı ihtiyacınızı geçirebilecek yöntemlerdendir. 
Beyaz ekmek yerine kahvaltılarınızda bulunduracağınız kepekli ve tam tahıllı ekmekler sizin zayıflamanıza yardımcı olurken ekmeksiz kahvaltı yapamam diyenler için müthiş bir alternatiftir.
Fit bir görünüm için bu ufak tavsiyeler ile zayıflama yolunda ilk adımı atabilirsiniz. Bunun yanı sıra Radyo Frekansı İle Bölgesel Zayıflama yöntemi ile de firmamızda kendinizi bulabilirsiniz.

Müşteri Danışmanımız: 
ESRA ÖZ
GSM: 0535 384 15 15