Burun ucu estetiği, burnun uç kısmındaki kıkırdak yapının tekrar şekillendirilmesi ya da düzeltilmesi işlemidir. En başarılı estetik işlemlerinden birisidir. Kişilerin istedikleri şekillerde burunlara sahip olabilmeleri sağlanmaktadır.

https://www.gokhanhaytoglu.com/burun-ucu-estetigi.html ile hastanın burnundaki kemiksi yapıya herhangi bir müdahale gerçekleştirilmemektedir. Bu işlemler genelde lokal anestezi ile uygulansa da hastanın durumuna göre bazen genel anestezi de uygulanabilmektedir.

Burnunun uç kısmından rahatsız olan hastalar için sivriltme ya da kaldırma işlemleri gerçekleştirilerek daha kibar ve daha hoş görünebilen bir yapıya sahip olması sağlanmaktadır. Yukarıda da belirttiğim gibi burnun kemiksi yapısına herhangi bir müdahale gerçekleşmediği için ameliyat sonrasında çok daha kısa sürede iyileşme gerçekleşmektedir. Yüz çevresinde ya da başka alanlarda herhangi bir şişlik ya da morluk ortaya çıkmamaktadır.

DUDAK DOLGUSU

Dudak dolgusu, birçok nedenden dolayı dudak yapısında bozulma meydana gelmiş olan hastaların dudaklarının istenilen şekle getirilmesi işlemidir. İdeal dudak yapısında yani güzel görünen ve hastalar tarafından da tercih edilen dudak yapısında alt dudak, üst dudağa göre daha dolgun olmalıdır. Böylece gülümseme esnasında diş etleri görünmez ve daha hoş bir görüntü ortaya çıkar.

Kadınlar için güzel bir dudaktan bahsedebilmek için ve dudak dolgusu planlaması yapılabilmesi için hastanın dudağının hacmi, alt ve üst dudağın konumu, genişliği, simetrisi bir bütün halinde değerlendirilmekte ve tedavi planlanmaktadır. Detaylara https://www.gokhanhaytoglu.com/dudak-dolgusu.html buradan hemen ulaşabilirsiniz.

ÇENE UCU ESTETİĞİ

Çene ucu estetiği,çene yapısı normal olmayan ya da başka bir deyişle hoş görünmediği düşünülen çenelerin ucunda değişiklik yapılması işlemidir. Bazı insanların çeneleri normal insanlardan daha büyük ya da normal insanlardan daha küçük yapıya sahip olabilmektedir. Çene yapısı diş ve ağız yapısını da doğrudan etkiler. Aslında bu anlamda bakıldığında da önemli bir sağlık problemidir.

Çene ucu estetiği ile hiçbir iz kalmadan çenenin şekillenmesi sağlanır. Bunun için de ağız içinden ya da duruma göre çenenin alt bölümünden küçük kesikler açılır. Bu kesiklerden protez yerleştirme işlemi gerçekleştirilir.

Her türlü estetik ihtiyacınız için Op.Dr.Gökhan HAYTOĞLU ile irtibata geçebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve randevu için https://www.gokhanhaytoglu.com/cene-ucu-estetigi.html sitesini ziyaret edebilirsiniz.