Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde özellikle kadınların en çok tercih ettiği estetik operasyonları arasında leke tedavileri ve karın estetiği geliyor. Bugün sizlere bu iki işlem hakkında geniş bilgiler vererek merak edilen soruları ve cevaplarını ileteceğiz. Her ne kadar kadınlar öncelikle doğal yöntemlerle cilt lekelerinden kurtulmak isteselerse güneş yanığı, kazalar ve doğuştan gelen lekelerin kesin çözümü lazerli leke tedavisi ile sağlanmaktadır. Leke tedavisinin amacı cildin eski ve doğal rengine dönüştürülmesidir, cilt rengini oluşturan melan maddesine uygulanan lazer sayesinde etkisini kısa süre içerisinde görebilirsiniz. Cildinizin parlak, pürüssüz ve ışıl ışıl olması için lazerli leke tedavi yöntemlerini mutlaka denemelisiniz.


Lekeler Nasıl Oluşur?

Cildinizde oluşan lekeler genetik olduğu kadar sonradan da çevresel etkenlerden dolayı da oluşmaktadır. Güneş ışınlarına fazla maruz kalma, gebelik, aşırı sigara kullanımı, yaşlılık, hormonsal değişiklikler ve stres lekelerin oluşmasında en önemli etkenlerden birisidir. Bir çok aşaması olan cilt lekelerinde kesin çözüm arıyorsanız Myra Estetik Merkezini tercih edebilirsiniz.

 


Leke Tedavisi Nasıl Yapılır?

Günümüzde en sık kullanılan yöntemlerin başında lazerli leke tedavisi geliyor. Eğer lazer ışınlarına alerjiniz varsa Mezoterapi ve kimyasal peeling yöntemlerini de tercih edebilirsiniz. Şimdi bu yöntemlerin nasıl uygulandığını inceleyelim; Mezoterapi : 1950'li yıllardan bu yana kozmetik sektöründe kullanılan bu yöntemde temel olarak hastalıklı cilde C vitamini, glutation, transexamic asit, pyriivic asit, somon gibi antioksidan maddelerin iğneler aracılığı ile doldurulması işlemidir. Kaynak Kimyasal peeling : Pigment üreten hücrelerin yenilenmesi ve daha sağlıklı cilde sahip olmanız için uygulanan kimyasal peeling, doğal leke tedavileri arasında yer almaktadır.



Karın Estetiği Nedir?

Karın bölgesinde oluşan inatçı yağları vücuttan atmak için kullanılan en etkili yöntem karın estetiğidir. Karın germe olarak da adlandırılan bu operasyon bir çok alt dala ayrılmaktadır bunlar; Liposuction Mini karın germe Tam karın germe Yapılacak estetik türüne genellikle doktorunuz ön kontrol yaptıktan sonra karar verir. Unutulmamalıdır ki karın estetiği bölgesel zayıflama için yapılmaktadır hastaların bunun bilincinde olarak doktoru ile görüşmesi sağlıklı olacaktır.


Karın germe işlemleri genel anestezi şeklinde gerçekleşir oldukça detaylı ve derin bir konu olan karın estetiği ile daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var? Aşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz. Karın Estetiği, İzmir Karın Germe - Myra Estetik