Kadınlar bakımsız, ince telli ve sönük görünen saçlar tercih etmez. Bunun için de her zaman dolgun ve hacim saçlara sahip olmak için ekstra çaba harcarlar. Peki hacimli saçlar için ne yapmak gerekir?

Aslında uygulanabilecek yöntemler ve kullanılabilecek ürünler oldukça fazla. İhtiyaç olabilecek ürünlere ve tüm saç bakım ürünlerine dünyaca ünlü profesyonel saç bakım markalarını, hesaplı fiyatlarla ve kolaylıkla bulabileceğiniz www.tahtatarak.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hacimli ve dolgun saçlara sahip olmak için yapmanız gerekenleri şimdi sizlerle paylaşalım.

1-Doğru şampuan seçmek saça hacim kazandırmak için uygulanacak yöntemlerden biri. Dolgun saçlara ulaşamamanın altındaki sebepler arasında yanlış şampuan kullanılması da söz konusu. Saç yapısına en uygun saç kremini ve şampuanı seçmek gerekiyor.

2-Saçlara hacim vermenin bir diğer yolu da saçları iyi durulamaktan geçmekte. Saçlar iyi durulamadığından şampuan kalıntısı kalabilir bu da saçların sönük bir görünüme sahip olmasına neden olabilir.

3. Hacimli saçlara ulaşabilmenin yollarından biri de saçları kuruturken tersten kurutmak. Yıkadıktan sonra saçların nemini önce havluyla iyice alıp geniş dişli tarakla taradıktan sonra başınızı öne eğerek ve saçlarınızı ters tutarak kurutma makinesi ile kurutabiliriniz. Kurutma işlem bitince saçlarınızı arkaya atarak saç spreyi ile sabitleyebilirsiniz.

4. Kurutma işlemi öncesi nemli saça uygulayabileceğiniz ürünler kullanmak da size hacimli saçlara kavuşmak konusunda fayda sağlayacaktır. Saça hacim ve dolgunluk kazandırarak şekillendiren, daha dolgun görünümlü ve güçlü saçlar oluştururken oluşturulan şeklin uzun süre hacmini korumasını sağlayan ve güçlü tutuş gücü, oluşturulan şekli uzun süre muhafaza eden bir ürün arıyorsanız Kerastase Forme Fatale hacim veren güçlü fön jeli güzel bir seçim. Jel kullanmayı tercih etmeyenler için de güzel bir önerimiz var. Tüm saç tipleri için kullanılabilen köpük, özellikle ince telli ve hacimsiz saçlar için oldukça etkili olacaktır. Kerastase Mousse Bouffante hacim veren köpük ile saçlarınıza istediğiniz hacmi kazandırabilirsiniz. Saça hacim vermeyi sağlayan birçok ürün mevcut.

5. Biotin, dalgalı saçlara sahip olmak için önemli bir maddedir, bu maddeyi içeren besinler tüketmek hacimli saçlara kavuşmak için bir yol.

Kerastase saç bakım ürünlerinin, keratase şampuan çeşitlerinin ve saç tipine uygun diğer saç ekipmanlarının size özel indirimli fiyatlarını tahtatarak.com web sitesinden inceleyebilirsiniz. Ödemenizi ister internet alışverişiniz sırasında yapabilir, isterseniz kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme seçeneğini kullanabilirsiniz.