Kısırlık tedavisinin uzun yıllardır çözümü olarak gösterilen tüp bebek yöntemi ile hamile kalmak, çocuk sahibi olamayan aileler için öncelikli tercihler arasında bulunmaktadır. Bugüne kadar milyonlarca kişinin bu sayede gebe kalarak, sağlıklı çocuklar dünyaya getirmeleri ve hatta ilk tüp bebek yöntemi ile doğan çocuğun 1978 yılından bugüne kadar sorunsuz ve normal bir insan olarak yaşadığını söyleyebiliriz. Bu yöntem rahim kanalları kapalı olan kadınların yumurtalarının dışı alınması ve erkeğin de spermlerinin dışa alınarak gerekli klinik çalışmaları sonrasında tüp bebek yöntemi hayata geçirilerek, kadının hamile kalması sağlanmaktadır.

Bebek Sahibi Olmanın Diğer Yolu Embriyo Donasyonu

Tüp bebek yöntemlerinde erkeğin sorunsuz olması ve kadının ise yumurtalarının sağlam olması doğrultusunda gebelik olduğu gibi, hem kadında ve hemde erkekte üreme hücrelerinde ki sorunlarda, en iyi hamilelik yöntemi ise embriyo donasyonu olmaktadır. Embriyo donasyonu yöntemini kısaca tarif etmek gerekirse eğer, yumurtalıklar ve spermler başkalarından alınarak, kliniklerde embriyo donasyonu oluşturulup, sonrasında gerekli testler ile birlikte anne adayının rahmine yerleştirilmektedir.

Tüp Bebekte Cinsiyet Seçimi Nasıl Yapılır

İki yöntemde tüp bebek yöntemi olmasından dolayı, hamile kalmak isteyenlerin için öncelikler arasında yer almaktadır. Bunun yanında bu yöntemler ile cinsiyet seçimi de yapabilirsiniz. Bu seçimler sonrasında bebeğinizincinsiyet seçimi için gerekli olan testleri yapmanız gerektiğinden dolayı, artık testler ile birlikte ve tabi ki seçilen spermler sonrasında bebeğiniz istediğiniz cinste doğabilecektir. Bunun için Kıbrıs'ta kliniklerin bulunuyor olmasından dolayı, cinsiyet seçimi için sizlerde bu kliniklerden yararlanabilirsiniz.

Kıbrıs Doğuş Tüp Bebek Kliniği

Doğuş İVF Center tüm bu ihtiyaçlarınızı karşılayan tüp bebek kliniği olması ve Avrupa'da ki bir çok ülke vatandaşın tercihleri arasında bulunuyor olmasından dolayı, www.cyprusivf.net sitesine girerek de konular ile ilgili olarak daha detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Tüp bebek kliniği sizlere tüm detayları ile gebelik konularında yardımcı olmasından dolayı, başarı oranı oldukça yüksek olmaktadır. Bugün hamile kalmak isteyenler için tüp bebek kliniği ilk tercihleri arasında yer alacaktır.