Bireylerde hormonal bir sorun olmadığı sürece cilt tipine uygun lazer cihazı kullanıldığı sürece lazer epilasyonda seanslara düzenli olarak gelinmesi ve lazer epilasyon sonrası yapılması gerekenler uygulandığı zaman kalıcılık mümkün !

Kayseri lazer epilasyon merkezine geldiğiniz zaman Op. Dr. Ahmet Tuna EREN kontrolünde hormon testleriniz yapılmaktadır. Hormon testlerinde bir sorun olmadığı onaylandığı takdirde uzman estetisyen tarafından ücretsiz deneme atışlarınız yapılarak tüy ve kıl tipiniz belirlenmektedir. Bu işlemin ardından genellikle kıl tipine göre Alexandrite Laser Pro veya ND:YAG lazer cihazı ile işlemlere başlanılmaktadır.

Uzman estetisyen tarafından belirlenen seanslara gelindiği ve dikkat edilmesi gereken hususlar uygulandığı takdirde Clinic Estetik Merkezi kalıcılık garantisi vermektedir.

Lazer Cihazının Farkı Nedir ?

Lazer cihazı lazer ışınları ile tüylerin köklerini yakarak yok ettiği için diğer yöntemlere göre kesin kalıcılık garantisi vermektedir. Bu işlem sırasında lazer başlığında bulunan soğutucu sayesinde herhangi bir ağrı hissetmemektesiniz.

Erkeklerde Lazer Epilasyon Yaptırabilir Mi ?

Erkek hastaların özellikle genital bölgeleri ve diğer bölgeleri için Ahmet Tuna EREN kendisi hizmet vermektedir. Ayrıca normal şartlarda da erkekler de lazer epilasyon hizmeti verebilir.