Karşılaşmanın 12'inci dakikasında rakibin öne geçtiğini, arka arkaya buldukları iki golle 25. dakikada skor üstünlüğünü kendilerinin aldığını hatırlatan Sait Karafırtınalar, "Ancak 30 ve 39. dakikada iki gol yedik. Toplam 39 dakika içerisinde önce yenik, sonra galip, sonra bir kez daha yenik duruma düştük" dedi. Sait Karafırtınalar, 2'nci yarının da aksiyon filmlerini aratmadığını vurgularkan de şunları söyledi:

"Ceza sahası dışındaki faule penaltı verildi ve fark bir anda ikiye çıktı. Böyle bir durumda takımın dağılması beklenir. Ancak oyuncularım aksine daha çok asıldı ve durumu 4-4’e getirdi. Sonra yine geriye düşmemize rağmen öğrencilerim son sözü söylemek istedi. On golün yanında skor 0-0 ve 4-3’ken Adana Demir’in, 3-2’yken de bizim direkten dönen toplarımızı da düşünürsek, gerçekten hafızalardan silinmeyecek bir maça rakibimizle ortaklaşa imza attık."

Zorlu randevuya çıkmadan önce takıma, "Bugün kaybetmek önemli değil. Çıkıp futbol oynayın" dediğini vurgulayan Sait Karafırtınalar, şöyle konuştu:

"Coşku ve istek inanılmazdı. Deplasmanda beş gol atıp, bir puanla garip gelmiyor değil. Ancak sergilenen arzulu ve iştahlı futbol, bizi hedefe ulaştırır. 41 puanla beşinci sıradayız. Son altı haftanın dördünü İzmir’de geçireceğiz. Şu anda şansımız yüzde 70. Tavşanlı’yı yenersek yüzde 80, bir sonraki galibiyetle yüzde 90 olacak. Çünkü rakipler de birbiriyle karşılaşacak."

MEHMET BATDAL DOYMADI

Sait Karafırtınalar, tarihi Adana Demirspor maçıyla ilgili en ilginç anın, uzatma süresini gösteren tabela kalktığında yaşadığını anlatırken de şöyle dedi:

"Normalde 4-2 yenik durumdan 5-5’e maçı getiren takım, uzatmalarda da skoru koruyup, en azından bir puanla dönmek isteri. Dördüncü hakem tabelayı kaldırdığında 4 rakamını gören Mehmet Batdal, (Tamam hocam, altıncı golü atmak için yeterli zamanımız) var dedi. Bu olay bile ekibimizin mentalitesini ortaya koyuyor. İnanın o dakika ben bile onları tutamazdım."

BUNU HEP YAPIYOR

Bucaspor, kulüp olarak çıkışa geçtiği 2008-09’dan beri her sezona, gol yağmuru yaşanan en az bir maç sığdırıyor. Sarı lacivertiler, 2'inci Lig’de şampiyon olduğu 2008-09’un 8'inci haftasında Altınordu’yu 8-1, 11'inci hafta Belediye Van’ı 6-0, 16'ıncı haftada ise Afyonspor’u 5-0 yendi. İzmir ekibi aynı sezon 22'inci hafta Tarsu İdmanyurdu deplasmanında ise 7-0 kaybetti. Fırtına, PTT 1'inci Lig’de mutlu sona ulaştığı 2009-10’da ise, 16'ıncı hafta Çaykur Rizespor’u 6-1’lik skorla İzmir’den uğurladı.

Bucaspor’un gollü maçları, ilk kez Süper Lig’de yer aldığı 2010-11 sezonunda da sürdü. Bu kez kaybeden tarafta yer alan sarı lacivertliler, Fenerbahçe’ye 13 ve 30'uncu haftalarda, Ankaragücü’ne ise 29'uncu hafta 5-3’lik sonuçlarla boyun eğdi. Buca maçlarındaki gol yağmuru geçen yıl da sürdü. Sait Karafırtınalar’ın ekibi, 6'ıncı hafta Denizlispor’u 5-2, 9'uncu hafta ise Güngören’i 5-1 devirdi. Aynı takım 19'uncu hafta kendi evinde, Tavşanlıspor’a 7-2 yenilerek, dokuz golle tarihe geçen bir başka müsabakaya imza attı.