U21 takımla antrenmanlara çıkmayı reddeden, hergün A takımın çalışma saatinde gittiği tesislere de alınmayan Yunanlı yıldız oyuncu, kulübü FIFA'ya şikayet etti. Gekas'ın şikayetine rağmen tek taraflı fesih yapmadığı, sözleşmenin kulüp tarafından sonlandırıldığı öğrenildi.

Akhisar Belediyespor'da 2012-13 sezonunda attığı gollerle takımı kümede tutan, bu sezon Süper Lig'de 13 kez ağları sarsan yıldız santrforun 1 yıllık daha mukavelesi bulunuyordu. Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, sözleşme fesh edilmesine rağmen Gekas'la anlaşma yoluna gideceklerini söyledi. Eryüksel, "Oyuncuyla anlaşarak vedalaşmak için görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ İSYANI

SPOR Toto Süper Lig'de geçtiğimiz perşembe günü Beşiktaş'la 1-1 berabere kalarak rakibinin şampiyonluk yarışında son 3 haftaya lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde girmesine neden olan Akhisar Belediyespor, eleştirilere kızdı. "Kulağımıza hoş olmayan sözler geliyor" diyen Başkan Hüseyin Eryüksel, "Her maçta olduğu gibi kazanmak için ciddiyeti bozmadan mücadele ettik. Bu ligde kazanan önemli bir para ödülü alıyor. Bundan sonraki maçlarda da rakip gözetmeden iyi oynayıp kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.