Yeşil siyahlılar, 19 Mayıs Stadı’nın sezonluk kirası için kendilerinden 2 milyon TL’ye yakın para isteyen Manisaspor ile Gençlik Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) arasında, 3 Temmuz 2009 yılında imzalanan protokolü, resmi internet sitelerinden yayınlayarak haklı olduklarını iddia etti.

Akhisar Belediyespor, Manisaspor’la GSGM arasındaki protokolün 15'inci maddesine dayanarak maç başına 7724 TL, artı personel giderlerini ödeyip, maçlarını 19 Mayıs Stadı’nda oynayabileceğini iddia etti.

Manisaspor’un para beklentisiyle işi yokuşa sürdüğünü öne süren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, şunları söyledi:

"Ancak GSGM’yle yaptıkları protokol ortada. 19 Mayıs Stadı, geride bıraktığımız sezonun sonunda 3'üncü Lig’in play off maçlarına da bu şartlarda evsahipliği yaptı. Biz Süper Lig maçlarımızı Manisa’da oynayacağız diye can atmıyoruz. En uygun yer olduğu için orayı istedik. Gerekirse Denizli’de bile oynarız. Artık bu konuyu konuşmak istemiyoruz."

Başkan Eryüksel, Orduspor’un Brezilyalı santrforu Bruno’yla prensipte anlaştıklarını, bonservis pazarlığının da sürdüğünü sözlerine ekledi.