Aliağa Petkim, Hakan Demir’den boşalan antrenörlük koltuğuna geçen sene Konya Torku Selçuk Üniversite’sini çalıştıran Aclan Kavasoğlu’nu getirdi. Geçen sezon TB2L’de Torku Konya Selçuk Üniversitesi’ni çalıştıran ve daha sonra da istifa eden Kavasoğlu, Aliağa Petkim’in yeni antrenörü oldu. Aliağa PETKİM başkanı Uğur Eren, Aliağa PETKİM’in Kavasoğlu’nun gelmesiyle birlikte Türk Basketboluna yeni bir heyecan getireceğini söyledi.

Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, camianın “yeni hoca kim olacak” beklentisini akşam saatlerinde kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamayla aydınlattı. Eren attığı twitte “Aclan kavasoğlu yeni koçumuz hoşgeldin hocam” ifadelerini kullandı.

Başkan Uğur Eren, Aliağa PETKİM olarak lige şansızlıklarla başladıklarını belirterek, “Şanssızlıkların yanında ardı ardında güçlü takımlarla oynadık. Aliağa Petkim’de özlenen istikrar ve başarıları yakalamak için şimdi Aclan Kavasoğlu hocamızla yeni bir heyecanla lige devam edeceğiz. Hocamızla bir araya gelerek her koşulda anlaştık ve 1 yıllık bir anlaşma yaptık. Türk Basketbolunun en dinamik ve heyecanlı camialarından olan Aliağa PETKİM hem İzmir hem de ülke basketboluna renk ve heyecan katmaya devam edecek” dedi.