Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki imza törenine Başkan Hüseyin Eryüksel, Asbaşkan Harun Eryüksel, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yönetimden Süleyman İşçi ve Kulüp Menajeri Ferdi Şindil katıldı. Orta sahada görev yapan 25 yaşındaki Soner, törende, "Bundan sonra takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi.

Alper Uludağ ise, "Akhisar Belediyespor hakkında çok güzel şeyler duydum. İnşallah burada güzel şeyler yaşarım" ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor, eski futbolcusu Vaz Te'yi tekrar kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Sakatlığı bulunan Rodallega'nın durumu ise henüz netleşmedi.

TURU GEÇMEYE GİDİYORUZ

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Pazartesi günü konuk olacakları Trabzonspor'u yenmek istediklerini söyledi. Arslan, " Trabzonspor maçını çok önemsiyoruz. Kupa hedeflerimiz arasında. Kupada şampiyon olamasak da üst turları görmek istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. Trabzonspor, hedefi olarak belirlediği kupada yoluna devam etmek isteyecek. Ama biz turu geçmeye gidiyoruz. İyi bir mücadele ortaya koyacağımızı düşünüyoruz" dedi.