Takımla birlikte ikinci haftasını geçiren deneyimli çalıştırıcı, Bugsaşspor'la Menemen'de oynayacakları sezonun ilk mücadelesinde Burak'ın sakat olması nedeniyle kaleyi Bulut'a emanet edecek. Siyah beyazlılarda sağ bekte Ozan, stoperde Ömer, Gökhan ikilisi, sol bekte ise Serkan forma giyecek.

Ön liberoda Cumhur, orta alanda Semavi, Raşit ve Emrah'ın yerleri garanti. Toros, lisansı yetişmesi halinde orta sahada Mikail'e de ilk 11'de şans verecek. Mikail kadroda yer alamazsa Bedri Can sahaya sürülecek. Forvette Tahir ile Hüsamettin arasında seçim yapması beklenen Mesut Toros'un Emrah'ı da hücuma alternatif olarak değerlendirebileceği öğrenildi.

ALİHAN'DAN FESİH

Altay'da Mayıs 2015'te sona erecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmadığı kadro dışı bırakılan stoper Alihan, mukavelesini tek taraflı feshetti. Genç oyuncuya Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ve Balıkesirspor'un yanı sıra PTT 1'inci Lig'den Albimo Alanyaspor'un talip olduğu öğrenildi. Yönetim, kadro dışı kaldıktan sonra 10 günlük rapor alan Alihan'ın haksız fesih yaptığı gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvurmaya hazırlanıyor.