İki oyuncudan kendilerine kulüp bulmalarını istediklerini belirten Başkan Aslan Savaşan, "Kadroda başka eleme yapmayı düşünmüyoruz. En önemli eksiğimizin olduğu stoper ve santrfor mevkilerine çok kaliteli iki takviye yapmayı planlıyoruz. Listemizde PTT 1'inci Lig'den de isimler var" dedi.

Bu arada Serhat Güller'in kadroda düşünmediği Mikail'le yönetimin isteği doğrultusunda karşılıklı bir görüşme yapacağı, genç oyuncunun büyük ihtimalle takımda kalacağı öğrenildi. Halil, Osman, Orhan gibi gençlerin deneyim kazanmaları için kiralık verilmesi gündemde.

ALTYAPIDA BAYRAM

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta devreyi düşme hattının 2 puan üzerinde tamamlayan Altay'da yönetimin ilacı altyapı takımları oldu. Siyah beyazlılarda altyapıdaki 5 takım haftayı galibiyetle tamamlarken, U19 takımının Göztepe'yi 1-0 mağlup etmesi Başkan Aslan Savaşan'ı coşturdu. Gürsel Aksel Tesisleri'ndeki derbi sonrası soyunma odasına giren Savaşan ve yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla birlikte Altay Marşı'nı söyleyip, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Bu hafta Altay'ın U 14 takımı Nazilli Belediyespor'u 3-0, U15 takımı 2-0, U16 takımı 1-0, U17 takımı ise 6-1 mağlup etti. U19 ve U17 gruplarında lider konumda.