Ligin başlamasına iki hafta kala göreve gelen Mesut Toros, ideal kadrosunu kısa sürede şekillendirdi. Mesut Toros, Bugsaşspor maçında oluşturduğu 18 kişilik kadroyu, Diyarbakır deplasmanında da bozmadı.

Altay'da kalede Bulut, sağ bekte Ozan, stoperde Gökhan ve Ömer, sol bekte Serkan, ön liberoda Cumhur, sağ kanatta Emrah, orta sahada Semavi ve Raşit, sol kanatta Mikail, forvette ise Tahir, Toros'un vazgeçmediği isimler oldu. Altyapıdan yetişen Halil ve Hüsamettin iki maçta da sonradan girdi. Yeni transferlerden Bedri Can, Fatih, Yiğit, İlyas, Orhan ve kaleci Onur henüz kadroda yer bulamadı.

TİAGO İÇİN 29 BİN TL BAĞIŞ

FIFA'dan 6 puan silme cezasını almamak için eski oyuncusu Tiago'nun kulübü Gama'ya olan 170 bin dolarlık borcun ilk etapta 30 bin dolarını ödeyen Altay'da, yardım kampanyasından 29 bin 434 TL toplandığı açıklandı. Erdoğan Tözge, 10 bin TL ile başı çekerken,eski başkanlardan Ahmet Taşpınar, 2 bin dolar (4320 TL) bağışladı. Başkan Aslan Savaşan, "Altay için 1 Lira verenden Allah razı olsun" dedi.

Öte yandan yönetim, pazar günü oynanacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçının Atatürk Stadı'na alınması için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.