Kulübe gelir getirecek projeler üretmek için çok sayıda komite oluşturan siyah beyazlılar, seyyar kahve satışı yapan KahveTat firması ile sponsorluk için el sıkıştı. Dünkü kongrede salon girişinde üyelere ikramda bulunan Denizli firmasının satılan her kahve için Altay'a pay verip, kulübe aylık 80-100 bin TL arasında katkı sağlayacağı bildirildi.

Altay arması giydirilecek en az 15 aracın İzmir'in pek çok noktasında aktif olacağı ve yine Altay armalı bardaklarla hizmet vereceği ifade edildi. İşbirliğinin gerçekleşmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden satış izni alınacağı ve işgaliye bedeli ödeneceği bildirildi. Pek çok kahve çeşidinin satılacağı gezici aracın belirlenecek adreslerin yanı sıra, maçlardan önce ve çeşitli etkinliklerde de hizmet vereceği kaydedildi. Bu arada yönetimin KahveTat ile forma reklamı sponsorluğu için de görüştüğü belirtildi.

MARMARA'DAN ERKEN UYARI

Altay'da üst üste ikinci kez başkanlık görevine seçilen Cihangir Marmara, camiaya uyarılarda bulundu. Kongrede takımın ligde kalmasını, "Çekirge bir kere sıçradı, ikincisinde ne olur göreceğiz" sözleriyle değerlendiren Başkan Marmara, "Oluşturduğumuz komiteler ve birlikte yapacağımız projeler bizim için çok önemli. Bunlar kağıt üzerinde kalmamalı, onlara hayat vermeliyiz. Bu birliktelikte bölünmeler, parçalanmalar, bu davadan vazgeçmeler olursa o zaman başarısızlık kapıda" diye konuştu.

Herkesin el birliği ile elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduğunu ifade eden Başkan Marmara, şöyle devam etti:

"Geride bıraktığımız sezona oranla daha enerjik, katkıcı, katılımcı ve taraftar motivasyonu yüksek bir Altay olmalı. Bu unsurlardan bir tanesi eksik olursa aynı başarıya ulaşmak imkansızlaşır. Hep beraber Altayımızı daha iyi yerlere getirmek için herşeyi yapacağız. Bize verilen desteklerin devam edeceğine inanarak göreve başlıyoruz. Maddi-manevi yapılan katkıların eksilmeden artarak devamını diliyoruz."