Son mağlubiyetini geçen sezon 2'nci Lig'de 2-1'lik skorla İstanbul Güngörenspor karşısında alan kırmızı lacivertli ekip, 9 Mart'taki bu müsabakanın ardından 9 haftalık bir galibiyet serisi yakalayıp sezonu şampiyon olarak noktalamış, bu sezon ilk maçında da Bucaspor'la berabere kalmıştı.

Bu arada karşılaşmanın 26'nci dakikasında ceza sahası dışında Osmanlısporlu Tisdell'i düşürerek direkt kırmızı kart görüp oyun dışında kalan kaleci Evren, büyük talihsizlik yaşadı. Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın, "İlk üç hafta kalemizi çok güvendiğimiz Evren koruyacak" açıklamasına rağmen genç file bekçisi ikinci maçında takımını 10 kişi bırakarak Denizlispor derbisi öncesi cezalı duruma düştü. Evren'in atılmasından sonra kaleyi teslim alan Tolgahan, performansıyla güven verdi.

TİSDELL'İ DURDURAMADI

Altınordu, Osmanlıspor karşısında Tisdell'i durduramamanın faturasını ağır ödedi. Bir dönem Karşıyaka'da da forma giyen Başkent ekibinin Liberyalı oyuncusu, önce kaleci Evren'in kırmızı kart görmesini sağladı, ardından attığı golle Altınordu'nun yenilgisinde etken oldu. "Maçın kaderini Tisdell belirledi" diyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Rakibin en etkili silahıydı. Hem eksik kalmamıza yol açtı hem de fırsatçılığını konuşturup golünü attı. Onu durduramadık" dedi.