Kırmızı lacivertliler, bu performanı ile Süper Lig, PTT 1'inci Ligi ve 2'nci Lig'deki 73 takım arasında üst üste 7 galibiyet alan 3 ekipten biri oldu. Altınordu, son 3 maçını da kazanıp 10'da 10 yaptığı taktirde, 3'üncü Lig 1'inci Grup şampiyonu Tuzlaspor'un 9'da 9'luk serisini geride bırakıp, profesyonel liglerdeki 127 takım arasında en iyi galibiyet serisine sahip kulüp olabilecek. Tuzlaspor, yakaladığı 9 haftalık seride 2 karşılaşmayı hükmen kazanmıştı.

Ligde 47 puanla 8'inci sırada yer alan Altınordu, play off barajı ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu. 1 puan ve 1 basamak üzerindeki Samsunspor'un ensesine yapışan Altınordu'nun bitime 3 hafta kala 6'ncı sıradaki Albilo Alanyaspor ve 5'inci sıradaki Şanlıurfaspor'la arasında 3 puan, 4'üncü sıradaki Antalyaspor'la 5 puan, 3'üncü sıradaki Adana Demirspor'la 9 puan fark bulunuyor.

Kırmızı lacivertliler son 3 haftada deplasmanda Manisaspor, Samsunspor ve depasmanda Adana Demirspor'la karşılaşacak. İkili averajda Albimo Alanyaspor'dan geride olan Altınordu, Samsun'la deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Albimo Alanyasor sırasıyla depasmanda Şanlıurfa, Orduspor ve deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor ise Bucaspor, deplasmada Altınordu ve Denizlispor'la karşılaşacak.

MAÇ BAŞINA 3 GOL

Altınordu, 7 haftalık galibiyet serisinde rakip fileleri tam 21 kez havlandırdı. Maç başı gol ortalaması 3 olan kırmızı lacivertliler, bu periyotta Karşıyaka'yı 5-0, Elazığspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0, Adanaspor'u 3-1, Antalyaspor ve Orduspor'u 3-2, Şanlıurfaspor'u ise 1-0 yendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında attığı penaltıyla gol sayısını 12'ye çıkaran Göksu, 2010-11 sezonunda 2. Lig'de Elazığspor formasıyla ulaştığı 12 gollük kariyer rekorunu egale etti. Altınordu'da Timur ve Erdoğan da ceza sahası dışından attıkları gollerle alkış topladı.