Antrenmanda sakatlanan ve sağ ayak bileğindeki bağlarda kopma tespit edilen 18 yaşındaki sol kanat oyuncusunun iyileştikten sonra kiralık verileceği bildirildi. Sol alt adalesinden sakatlığı bulunan Murat Cömert'in takımdan ayrı çalıştığı Altınordu'da, kaleci ve orta saha arayışı sürüyor.

Bu arada futbolcular, yoğun antrenman temposunun yorgunluğunu telesiyejle Sümbül Tepe'nin zirvesine çıkarak attı. 1965 metre yüksekliğindeki tepeye ikişerli gruplar halinde çıkan futbolcular ve teknik heyet, buradan Eğirdir Gölü'nü ve çevresini izleme imkanı buldu. Kamptaki ilk hazırlık maçında Kardemir Karabükspor'a 2-0 yenilen Altınordu, yarın saat 18.00'de Alanyaspor'la karşılaşacak. Şeytan, cumartesi günü bayram iznine çıkacak.

KAYA'DAN ZİYARET

Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya ve futbol direktörü Ümit Turmuş, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ı, Yeşilyurt Sait Altınordu Yerleşkesi'nde ziyaret etti. Aydın'da başlatmak istediği öz kaynak projesini aktaran Kaya, Özkan’dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Tecrübelerini Kaya ile paylaşan Özkan, "Zor bir süreç seni bekliyor. Ekibini iyi seç, disiplinli ol, güvendiğin insanların arkasında dur ve uzun vadeli planlar yap. Ümit Turmuş’un futbol direktörlüğe getirilmesi doğru bir karar. Ümit Hocam, Türkiye’de bu işi yapabilecek 4-5 isimden biri. Onun tavsiyelerine önem ver" dedi.