Kendisine, "En büyük Altınordu", "Bekle Süper Lig Türkiye'nin Altınordusu geliyor", "Haydi Altınordu play off'a" şeklinde mesaj atıldığını dile getiren Özkan, "1 ay önce herkes bana uyarılarda bulunuyordu. Siz değil miydiniz "Başkan aman düşmeyelim, teknik kadro acemi, tecbüreli biri gelsin. Yabancı oyuncu almazsan düşersin" yorumları yapan. Şimdi neden ağız değiştiriyorsunuz" şeklinde konuştu.

Yerli futbolculardan gerçek profesyoneller yetiştirmenin özel görevleri olduğunu ifade eden Başkan Özkan şöyle dedi:

"Bizden kimse sadece günü kurtaran, günlük başarılar, şampiyonluklar beklemesin, böyle bir sözü hiçbir zaman vermeyeceğiz. İlk yarıda gençlerimiz yabancılık çekti, gol vuruşlarında eksik kaldı. Şimdi ise tam bir savaşçı takım oldular. Çok çalışıyorlar, kondisyonları üst düzeyde. Amacımız Play off, şampiyonluk vesaire değil, güzel futbol oynamak. Süper Lig'e çıksak da hiçbir şey değişmez, bizim yolumuz belli."

BURSA'DA ALTYAPI PANELİ

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Bağımsız Bursasporlular Derneği tarafından düzenlenen "Futbolda Altyapı Modelleri" konulu katıldığı panelde önemli açıklamalar yaptı. Futbol eğitimimin Almanya'daki gibi 5 yaşında başlaması gerektiğini belirten Özkan, "Altyapı antrenörlerinin maaşları artmalı. Çocuklarımız Avrupalı rakipleriyle daha fazla maç yapmalı. Türk futbolunun kurtuluşu gerçek profesyonel futbolcu yetiştirmekten geçer" dedi. Özkan, panelin ardından Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’na Altınordu lisanslı ürünlerini hediye etti.

ALTINORDU'DA OĞUZHAN GİTTİ

Altınordu'da sol bek Oğuzhan Berber'le yollar ayrıldı. Kırmızı lacivertlilerin devre arasında Çaykur Rizespor'dan kiraladığı 23 yaşındaki oyuncuyla vedalaştı.

Altınordu'da 4 lig, 1 de kupa maçında forma giyen Oğuzhan, son haftalarda kadroda yer bulamıyordu. Futbol Direktörü Murat Dizdar, Oğuzhan'dan bekledikleri verimi alamadıkları için kendisine izin verdiklerini söyledi.