Devre arasında 9 isimle yolları ayıran kırmızı lacivertliler, Kayseri Erciyesspor'dan Kerim Avcı, Akhisar Belediyespor'dan Bahattin Köse ve Çaykur Rizespor'dan Oğuzhan Berber'le sezon sonuna kadar el sıkıştı. Yönetim takımın kötü gidişi yüzünden transfer politikasından taviz verirken, sezon başında kiralık alınan tek isim olan İbrahim Yılmaz, verimli olmadığı için ilk yarı sonunda gönderilmişti.

Son olarak evinde Adana Demirspor'a 3-1 mağlup olan ve 12'nci basamaktan 14'üncü sıraya gerileyen Altınordu, düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyor. Oynadığı 17 maçta 4 kez 3 puan sevinci yaşayan 7 kez de sahadan eli boş ayrılan Altınordu, rakip fileleri 19 sarstı, kalesinde ise 22 gol gördü.

Kupada çarşamba günü Bayburt Grup Özel İdare'ye konuk olacak kırmızı lacivertliler, ligde pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda İzmir derbisinde Bucaspor'la kozlarını paylaşacak. Timur ve Halil İbrahim'in tedavilerinin sürdüğü Altınordu'da cezalı olan Bahattin forma giyemeyecek.

ÜÇ GOLE ABONE

PTT 1'inci Lig'de ilk sezonunu geçiren Altınordu, futbolseverlere bol gollü maçlar izletmeye devam ediyor. Kırmızı lacivertliler 7 müsabakada ya rakiplerine 3 attı, ya da kalesinde 3 gol gördü. Adanaspor ve Orduspor'u 3-0, Antalyaspor'u 3-1 yenen Altınordu, Karşıyaka ve Kayserispor'a 3-0, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Adana Demirspor'a 3-1'lik skorlarla boyun eğdi.