Altınordu'da genç orta saha oyuncusu Berk Erel'in sol ön çapraz bağlarının yırtılmasının ardından sakatlar kervanına 3 futbolcu daha katıldı. Kırmızı lacivertlilerde sağ üst adalesine darbe alan genç forvet Fatih, sağ dizinde ağrıları olan genç kaleci Berke ve FC Den Bosch ile yapılan hazırlık maçında sağ üst adalesinden sakatlanan Erdoğan takımla idmanlara katılamıyor.

Erdoğan ve Fatih, tedavisi süren Uğur Arslan ile birlikte fizyoterapist eşliğinde çalışırken, kaleci Berke antrenmanlara çıkamıyor. Altınordu'da hafif sakatlıklar geçiren yeni transferler Kenan Karışık ve Üstün Bilgi'nin iyileşmesi ise teknik heyeti teselli etti. Sakatlıktan çıkan Yusuf Abdioğlu idmanlara katılmasına rağmen hazırlık maçlarında riske edilmiyor.

Öte yandan vize işlemleri yetişmemesi nedeniyle Hollanda'ya gidemeyen son transfer Abdülkadir Parmak, İzmir'de U21 takımı ile çalışıyor.

ATATÜRK STADI İÇİN BAŞVURU

PTT 1'inci Lig'de yeni sezonda iç saha maçlarını Yeni Bornova Stadı'nda oynamayı planlayan Altınordu, henüz Passolig sistemi kurulmayan stadın ilk haftalara yetişmeme ihtimalini göz önünü alarak, Türkiye Futbol Federasyonu'na Atatürk Stadı için dilekçe verdi. Altınordu'nun TFF'ye verilen dilekçeye, "Çalışmalar tamamlandığı takdirde maçlarımızı Yeni Doğanlar Stadı'nda oynarız" ifadesini de eklediği öğrenildi.

Ordu 19 Eylül Stadı'ndan sökülüp Bornova'ya getirilmesi kararlaştırılan Passolig sisteminin montajı henüz başlamadı. Sistemin kurulmasının 21 Ağustos'ta start alacak yeni sezonun ilk haftalarına yetişmesinin zor olduğu ifade edildi. Üç aydınlatma direği dikilen Yeni Bornova Stadı'nda, son aydınlatma direğinin önümüzdeki hafta monte edileceği öğerenilirken, tesisin diğer tüm eksiklerinin tamamlandığı belirtildi.