Ligin 25'inci haftasına girerken düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan kırmızı lacivertli ekip, tehlikeli bölgedeki rakipleri Denizlispor, Manisaspor ve Bucaspor'un kaybettiği haftayı iyi değerlendirdi. Altınordu, bu galibiyetle hem 2 puan üzerinde yer alan Adanaspor ve de Elazığspor'u altına aldı hem de ateş hattıyla puan farkını 6'ya çıkardı.

Geçen hafta lider Kayserispor'a 1-0 yenilmelerine rağmen, sergiledikleri futbolun özgüvenlerini artırdığını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:

"Aynı arzulu oyunu sahaya yansıtmamız halinde kötü gidişi sonlandıracağımızı biliyorduk. Aldığımız mağlubiyetlerde hep kırılma anları, aleyhimize işlemişti. Bu kez hatasıza yakın oynadık. İsteyince neler başarabileceğimizi bir kez daha gösterdik. Kalan 9 maçı da kazanmaya talibiz. Yavaş yavaş üst sıralara tırmanacağız."

GÖKSU GOLLE DÖNDÜ

Altınordu'da son haftalarda yedek kulübesine mahkum olan Göksu Türkdoğan, ilk 11'e döndüğü Adanaspor maçında attığı 2 golle galibiyetin mimarı oldu. Adanaspor kalecisi Hayrullah'ı karşılaşmanın 61 ve 74'üncü dakikalarında 2 kez avlayan deneyimli santrfor, gol sayısını da 8'e çıkardı. Göksu, attığı ilk golü hamile olan eşine armağan ettiğini söyledi.

MİLLİ TAKIMLA MAÇ

Altınordu, milli maç nedeniyle lige verilecek arayı boş geçirmeyecek. Adanaspor galibiyetiyle büyük moral bulduklarını söyleyen teknik direktör Eroğlu, "Futbolcularılmıza 2 gün izin verdik. Cumartesi günü, Kuşadası’nda kamp yapan U-19 milli takımımız ile bir hazırlık maçı oynayacağız" dedi.