Yeni bir ligde mücadele ettiklerini ve takımın uyum sürecinin sürdüğünü dile getiren Arif, "Son iki sezondaki futbolumuz aynı şekilde devam ediyor, her maçta gol fırsatı elde ediyoruz. Bunları değerlendirmeye başladığımızda motivasyonumuz ikiye katlanacak ve üst sıralara tırmanacağız" dedi. Ligdeki birçok takımın kontrollü futbolu tercih ettiğini vurgulayan 25 yaşındaki Arif, sözleini şöyle sürdürdü:

"Kimse risk almıyor. Maç başına pozisyon sayısı, ekstra bir durum olmadığı takdirde 2-3’le sınırlı kalıyor. Bu haftadan itibaren kazanmaya başlayacağız. Özgüvenimiz tam ve önümüzde uzun bir maraton var. Takımda forma şansı bulmak gerçekten zor. Görev alan herkes çok çalışıp çizgisini korumak zorunda. Rekabet hepimizin gelişimi için yararlı. En iyi mücadeleyi sergilemeyi sürdüreceğim."

KAHVALTI MORALİ

Altınordu, zorlu Kayserispor sınavı öncesi Kuşadası Lokkum Restoran'da düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek moral depoladı. Teknik heyet ve oyuncuların neşeli oldukları gözlendi. Takımın forma ve moral düzeyinin üst seviyede olduğunu belirten Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Kayseri maçını zamanlama açısından şans olarak görüyorum. Alınacak 3 puanın takıma ne katacağının herkes farkında. İlk galibiyetimizi güçlü bir rakip karşısında olmak çok anlamlı olacak" dedi.