Türkiye bir süredir Arda Turan'ın Galatasaray’a geri döneceği iddaları ile çalkalanıyor. Sarı-Kırmızılıların üst üste patlattığı transfer bombalarının ardından, Başkan Ünal Aysal'ın "Pastanın üstündeki çilek" diye tabir ettiği ismin Arda olduğu öne sürülmüştü. Bu transfer hakkında futbolun hemen her kesiminden yorum gelirken, bir tek Arda cephesi sessiz kalmayı tercih etmişti.

Mili futbolcu sessizliğini menajeri aracılığıyla bozdu. Arda’nın temsilcisi Ahmet Bulut Kanaltürk'te yayınlanan Transfer Pazarı'na yaptığı açıklamada net ifadeler kullandı. DevrimZ engi'ye konuşan Bulut, Arda'nın Atletico Madrid ile 3 yıllık mukavelesi bulunduğunu belirterek, transfer iddialarının hepsinin şu an için sadece spekülasyondan ibaret olduğunu belirtti.

Maddeye gerek yok

Söz konusu iddialara itibar edilmemesi gerektiğini vurulayan Bulut, "Bu tür spekülasyonlara hiçbir zaman katılmıyorum. Çünkü her transfer dönemlerinde ortaya çıkarlar. Bunlar normal şeylerdir. Arda hakkında çıkan haberlerin hepsini gördü. Ama bu haberler için hiçbir tepkisi olmadı" şeklinde konuştu.

Bulut, Arda'nın sözleşmesinde "Türkiye'ye dönerse öncelik Galatasaray'dadır" şeklinde bir madde olup olmadığına ilişkin soruya da "Arda bir günTürkiye'ye geri döndüğünde bunu kendisi de açıkladı ilk gideceği Galatasaray olacaktır. Arda'nın geri dönmesi için sözleşmesinde herhangimaddeye gerek yok. Galatasaray'dan kaptan olarak ayrıldı" ifadelerini kullandı.

Emre ve Arda çok mutlu


Menajer Ahmet Bulut, bir başkamilli futbolcu Emre Belözoğlu'nun AtleticoMadrid'e transfer olmasının Arda'yı huzursuz ettiği iddialarını yalanladı. Arda'nın Emre'den rahatsız olmasının söz konusu olamamayacağını ifade eden Bulut, şunları söyledi: "İkisi de şu an kamptalar ve çok mutlular. Emre açısından da hiçbir sıkıntı yok.Çokmutlu. Her şey yolunda." Birlikte ilk kez sahada Bu arada Arda ve Emre Atletico Madrid'in Segovia ile oynadığı hazırlık maçında forma giydi. Atletico'nun 2-1 kazandığımaçta Arda ikinci yarıda forma şansı bulurken teknik direktör Diego Simeone, Emre'yi oyunun son bölümünde sahaya sürdü. Arda sol kanatta Emre ise savunmanın önünde görev aldı. (Bugün)