Erkan Kart - Kaynar açıklamalarına; Bu yıl kulüp lisansını almak konusunda uzun bir yol kat edildiğini ve stadımızdaki eksiklikler ile ilgili lisansı alabilme aşamasında olduğumuz müjdesi ile başladı.
Stadımızın Süper Lig düzeyindeki maçlarda dahi herhangi bir eksiklik olmaksızın seyir ve güvenlik acısından da herhangi bir kayıba mahal vermeden birçok müsabakaya ev sahipliği yaptığını belirtti.
Ayrıca stadımızın 2011/2012 futbol sezonunda düzenlenen Bayan milli takım maçlarına ve 2. Lig yükselme grubu maçlarına da ev sahipliği yaptığını ifade eden KAYNAR geçtiğimiz yıl buca Arena Stadı'nda oynamış olduğumuz hiçbir müsabakada saha kapatma da dâhil olmak üzere güvenlik zafiyeti nedeni ile ceza almadığımızı da sözlerine ekledi.
Emniyet müdürlüğünün veya valiliğin herhangi bir maç ile ilgili ayriyetten alınmasını talep ettiği bir güvenlik önlemi olması durumunda kulüp olarak bu talepleri de layığı ile yerine getireceğimizi belirten KAYNAR kendi stadı olan ender kulüplerden biri olmamızın avantajının kullanılmak istendiğini; Buca Halkının , Buca Esnafının , Bucaspor Taraftarının ve Bucaspor Yönetim Kurulu'nun da haklı olarak kendi takımlarını kendi stadında taraftarının desteğini arkasına alarak izlemek istediğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.