"Altınordu daha önce tam anlamıyla uygulanmamış bir dönüşüm projesidir" diyen Başkan Özkan, "Bu projenin içinde sadece futbol yok, toplumsal ve sosyal sorumluluk da var. İşte bu yüzden hapishanelerde, hastanelerde, çocuk esirgeme kurumlarında ve huzur evlerinde etkinlikler düzenlemeyi sürdüreceğiz" dedi.

Sıradışı, sportmen, yeneni alkışlayan, maça sadece futbol izlemeye giden, olumlu cümlelerle tezahürat yapan bir taraftar profili ortaya çıkarmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Başkan Özkan, "Çocuklarımız basketbolda Karşıyakalı, hentbolda Göztepeli, voleybolda Arkassporlu olmayı da bilecek" sözleriyle kentteki tüm kulüplerle dayanışma içinde olduklarını vurguladı.

Bu arada Altınordu Futbol Eğitim Kurumu Direktörlüğü'ne futbolseverlerin İzmirspor'dan hatırladığı Hasip Ertürk getirildi. Hasip Ertürk, U6'dan U13'e kadar tüm ekiplerin direktörlüğünü yapacak.

STOPER RIZA'YA KANCA

Altınordu'da son olarak Timur'un gönderilmesiyle kadrodan ayrılan oyuncu sayısı 8'e çıkarken Balıkesirspor'dan forvet arkası Kerim Avcı'yı yuvaya döndürmek isteyen teknik heyet, şimdi de Kardemir Karabükspor'la Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan eski savunmacısı Rıza Efendioğlu'na kanca attı. Yönetimin, 2014-15 sezonunda kırmızı lacivertli formayı giyen ve bonservisi elinde olan Rıza ile önümüzdeki hafta masaya oturacağı ifade edildi.